Gevelprof Afbijtpasta -25%
€19,95 €14,95

Gevelprof Afbijtpasta

Gevelprof Afbijtpasta wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen. ...Meer informatie


Toepassing

Gevelprof Afbijtpasta wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen. 

We krijgen vaak vragen van onze klanten hoe zij het beste onder andere graffiti kunnen verwijderen. Daar heeft Gevelprof is over nagedacht en kwam met dit product als de oplossing. Makkelijk in gebruik en een snelle werking verwijdert de oude verflagen met groot gemak!

Gevelprof Afbijtpasta is ontwikkeld om alle dispersie-acrylaat, kunsthars, nitro en spirituslak, waslagen en graffiti van mineralen ondergronden te verwijderen. De afbijtpasta is een pastueus, met water emulgeerbaar reinigingsproduct. De Gevelprof afbijtpasta heeft een lange open tijd wat er voor zorgt dat ook diepere verfresten tot in de poriën verwijderd worden. 

Wordt ingezet bij

Verwijderen van verfresten, graffiti of semi-permanente anti-graffiti coatings op alle mineralen ondergronden.

Verwerking

Losse verflagen zo goed mogelijk wegschrapen met bijvoorbeeld een plamuurmes.  Met een kwast (wegwerp kwast, plat of rond) of een roller een gelijkmatige, dikke laag GEVELPROF afbijtpasta aanbrengen en ongeveer 15-30 minuten laten inwerken. Hierna kunt u de GEVELPROF afbijtpasta verwijderen met een plamuurmes, verfkrabber of hogedrukreiniger. De werking is geheel afhankelijk van de ondergrond en het te verwijderen materiaal. De open tijd van het materiaal kan verlengd worden door de behandelde oppervlakte af te dekken met een folie, om een beter resultaat te krijgen.

Aangezien de ondergrond kan verschillen adviseren wij altijd om een proefvlak op te zetten. Hier kunt u kijken wat de inwerktijd is van de GEVELPROF afbijtpasta en kunt u zo bepalen wat de beste manier van werken is voor de rest van de ondergrond. Wanneer u het product binnen gebruikt zorg dat er een goede ventilatie mogelijk is.

Verwerkingstemperatuur:

Tussen + 5°C en + 30°C.

Verbruik (indicatie)

0,25- 0,5 ltr/m2

Verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter verpakkingen

 

Technisch merkblad Gevelprof Afbijtpasta

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen