Profseal Rubber Seal LA
€17,95

Profseal Rubber Seal LA

Rubber Seal LA is een zwarte elastische één-component afdichtings-lijm op basis van MS-polymeer. Rubber Seal LA is ontwikkeld voor de verlijming en afdichten van alle aansluitingen t.o.v. bijvoorbeeld Vloeibaar Rubber op verticale en horizontale ondergron ...Meer informatie
  • Merk:Profseal
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Stukprijs:€17,95 / Stuk


RUBBER SEAL LA

 

Rubber Seal LA is een elastische één-component afdichtings-lijm op basis van MS-polymeer. Rubber Seal LA is ontwikkeld voor de verlijming en afdichten van alle aansluitingen t.o.v. ProfSeal Vloeibaar Rubber op verticale en horizontale ondergronden.

Voor het afdichten van kieren en naden tussen uitgehard vloeibaar Rubber en aansluitend hechtvlak.     Voor het monteren van daktrimmen en hoeklijnen en het inplakken van manchetten van hemelwater-     en rookgas afvoeren.

 

Kleur: ZWART

 

Verspuiten met hand- of accupistool. Afwerken met een voegspijker bevochtigd met Prof Finischer. Gereedschappen zijn te reinigen met Prof Cleaner. Verrubberde kit is alleen mechanisch te verwijderen.

Rubber Seal LA is in alle jaargetijden te verwerken en hecht uitstekend op de meeste bouwmaterialen w.o. beton, steenachtige ondergronden, metalen, kunststoffen, hout, EPDM etc. De aansluitingen tussen o.a. Vloeibaar Rubber en de bouwmaterialen dienen schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Gladde ondergronden vooraf ontvetten met Prof Cleaner en laten verdampen. Voor specifieke gevallen hechtproeven maken en/of onze technische dienst raadplegen.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen