Thor Helical Spiraalanker RVS op rol van 7 meter
€65,66

Thor Helical Spiraalanker RVS op rol van 7 meter

Thor Helical RVS spiraalanker op rol van 7 meter voor het herstellen van scheuren naast elkaar of lateiherstel.
Voor grotere afnames bel of mail ons gerust! ...Meer informatie


Toepassing lateiherstel

Thor Helical lateiherstel systeem is toepasbaar ter vervanging van betonnen of stalen lateien en is toe te passen als latei bij raam- en deuropeningen. Tevens als latei-verbetering bij kopse of strek rollagen boven de sparingen aan te brengen, waarbij de rollaag vast gezet kan worden aan de nieuw gecreëerde metselwerk latei doormiddel van vastpinnen met Thor Helical Air-Twist 9mm spouwankers.

Door het aanbrengen van het latei herstel systeem van Thor Helical in het metselwerk kunnen hierdoor op een eenvoudige manier oude houten kozijnen vervangen worden voor nieuwe kunststof kozijnen.

Uitvoering lateiherstel

Boven de openingen wordt er doormiddel van het latei herstelsysteem een metselwerklatei gecreëerd. Op twee hoogtes wordt er een dubbele wapening aangebracht in combinatie met de WHO60 mortel, vormt dit samen een herstelsysteem. Waarbij de bovenste laag de opvanging van de draagkrachten opvangt en gelijkmatig verdeelt, functioneert de onderste laag als kracht voor de buigcapaciteit en zorgt deze voor de juiste weerstandsmoment.

Als systeem voor lateiverbetering in het metselwerk zorgt dit voor unieke eigenschappen, waar dure herstel methodieken voorkomen kunnen worden en het aanzicht van een gevel niet aangepast wordt.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags