Kelderafdichting

Als u problemen heeft met vocht in huis, dan kan het nodig zijn om hier actie op te ondernemen. Met de producten van Renovatiecenter.nl kunt u dit in orde maken. Hier vindt u namelijk oplossingen tegen optrekkend vocht, kelderafdichting en andere vochtproblemen in huis. 

Kelder waterdicht maken

De kelder is na het fundament het laagst gelegen gedeelte van het huis en daarmee het meest kwetsbaar voor vochtproblemen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen het vocht te bestrijden, maar ook om de oorzaak aan te pakken. Dit kunt u doen door uw kelder waterdicht te maken. De producten van Renovatiecenter.nl zijn hier bij uitstek geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een waterdichte pleister, of het vullen van gaten met waterdichte mortel. Voor hele problematische gevallen kunt u ook kiezen voor vloeibaar rubber als oplossing om uw beton waterdicht te maken.

Kelder waterdicht maken van binnenuit

Als u een huis heeft waarin u last heeft van wateroverlast in de kelder, dan kan het goed zijn om de kelder waterdicht te maken. Bij Renovatiecenter.nl vindt u hier alle benodigde producten voor. Echter, op het moment dat het huis al gebouwd is, is het lastig om de buitenmuur van de kelder waterdicht te maken, maar vanuit de binnenkant is dit nog wel mogelijk. Daarom vindt u hier artikelen die nodig zijn op de muur te prepareren en om de muur daadwerkelijk af te sluiten voor water. Dit kan meestal door de muur te impregneren of op een andere manier vocht geen kans te geven. In uitzonderlijke gevallen kunt u er zelfs voor kiezen om de kelder waterdicht te maken met behulp van vloeibaar rubber. Bekijk alle producten waarmee u uw kelder van binnenuit waterdicht kunt maken.

Kelder van buitenaf waterdicht maken

Als u bezig bent met het bouwen van een huis of wanneer u er toch voor kiest om de buitenmuur van de kelder bloot te leggen en deze vervolgens waterdicht wilt maken, dan vindt u in de categorie kelder afdichten buitenmuur de juiste producten. Denk bijvoorbeeld aan beschermingsmatten, maar ook de juiste mortel en andere benodigdheden kunt u hier terecht.

Schimmelvorming voorkomen en schimmel bestrijden

Als u al lange tijd last heeft van vocht in huis, dan kan het voorkomen dat er schimmelvorming heeft opgetreden in huis. Zwarte schimmel vervuilt uw muren en het is lastig om hier een juiste oplossing voor te vinden. Toch vindt u bij Renovatiecenter.nl de producten die u nodig heeft om schimmel blijvend te verwijderen. Schimmel verwijderen wordt daarmee een koud kunstje, of het nu om schimmel in de badkamer gaat of om schimmel op andere plekken in huis.

Injecteren tegen vocht

Door uw muur te injecteren tegen vocht, verspert u optrekkend vocht de weg naar boven en geeft u optrekkend vocht dus geen kans. In sommige gevallen kunt u het injecteren van de muren zelf uitvoeren. De producten die u hiervoor nodig heeft kunt u vinden bij Renovatiecenter.nl. ook de mortel waarmee u de boorgaten kunt vullen bevindt zich in het assortiment.

20 Producten
Remmers Kiesol
€15,95

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).

Remmers Color LA ( siliconenverf LA )
€79,95

Remmers Color LA ( siliconenverf LA )

Echte Siliconen-emulsieverf met conserverende eigenschappen tegen algen en schimmels.

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg
€79,95

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg

Remmers WP DS Levell ( dichtspachtel ) is een hoog sulfaatbestendige, snel afbindende mortel voor nieuwbouw en renovatie

Remmers WP Sulfatexmortel
€29,95

Remmers WP Sulfatexmortel

Remmers WP Sulfatexmortel wordt gebruikt voor kelderafdichting binnen op zoutbelaste ondergronden, ook bij grondwater en negatieve waterbelasting, het achteraf behandelen van funderingen, afdichting van nieuwbouwkelders, etc. Extreem waterdicht.

Remmers PBD 2K ( Prof-Afdichting 2k )
€149,95

Remmers PBD 2K ( Prof-Afdichting 2k )

Oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde bitumen kelderafdichting met rubber vulstoffen

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )
€53,95

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )

Remmers MB 2K ( Multi Bouwdicht 2K ) is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting voor vooral afdichtingen van buitenaf.

Remmers Stopaq
€37,95

Remmers Stopaq

Remmers stopaq is een duurzame plastische, zwellende afdichtingsmassa voor het specialistisch afdichten van doorvoeren bij negatieve waterdruk.

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg
€74,95 €69,95
-7%

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg

Vezelhoudende, sulfaatbestendige saneerputz conform WTA