Dakbescherming

Het beschermen van het dak is een klus die niet uitgesteld mag worden. Het regelmatig controleren van het dak op slechte zwakke plekken is zeker aan te raden. Een slecht dak kan namelijk voor veel problemen zorgen die tevens veel schade kunnen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht in de muren. U heeft dan niet direct optrekkend vocht, maar wel vochtige plekken in de muren of een daklekkage. Het controleren en beschermen van het dak is een verstandige keuze en met de producten van Renovatiecenter.nl weet u zeker dat u dak weer lang mee kan gaan en bent u verzekerd van een sterk dak. Met het merk Remmers bent u gegarandeerd verzekerd van een goed resultaat met een duurzame toekomst. Voor meer informatie kunt u op de informatie button klikken van het specifieke product.

5 Producten
EcoProof TopCoat vloeibaar rubber
€108,95 €99,95
-8%

EcoProof TopCoat vloeibaar rubber

Verfraai uw dak met Top Coat Grey om de waterdichte laag te voorzien van een mooie afwerking. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken op Liquid Membrane, omdat de elastische verf zeer goed hecht en mee de vorm aanneemt van de coating.

EcoProof Leislag
€17,95

EcoProof Leislag

Leislag wordt gebruikt om 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,00 €25,00
-39%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Profseal Rubber Seal LA
€17,95

Profseal Rubber Seal LA

Rubber Seal LA is een zwarte elastische één-component afdichtings-lijm op basis van MS-polymeer. Rubber Seal LA is ontwikkeld voor de verlijming en afdichten van alle aansluitingen t.o.v. bijvoorbeeld Vloeibaar Rubber op verticale en horizontale ondergron

Remmers Funcosil SNL
€39,95 €29,95
-25%

Remmers Funcosil SNL

Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel