Dakbescherming

Het beschermen van het dak is een klus die niet uitgesteld mag worden. Het regelmatig controleren van het dak op slechte zwakke plekken is zeker aan te raden. Een slecht dak kan namelijk voor veel problemen zorgen die tevens veel schade kunnen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht in de muren. U heeft dan niet direct optrekkend vocht, maar wel vochtige plekken in de muren of een daklekkage. Het controleren en beschermen van het dak is een verstandige keuze en met de producten van Renovatiecenter.nl weet u zeker dat u dak weer lang mee kan gaan en bent u verzekerd van een sterk dak. Met het merk Remmers bent u gegarandeerd verzekerd van een goed resultaat met een duurzame toekomst. Voor meer informatie kunt u op de informatie button klikken van het specifieke product.

3 Producten
Profseal Rubber Seal LA
€17,95

Profseal Rubber Seal LA

Rubber Seal LA is een elastische één-component afdichtings-lijm op basis van MS-polymeer. Rubber Seal LA is ontwikkeld voor de verlijming en afdichten van alle aansluitingen t.o.v. ProfSeal Vloeibaar Rubber op verticale en horizontale ondergronden.

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend
€39,95

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend

GEVELPROF OH-6 is een veel verkochte impregneervloeistof op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Remmers Funcosil SNL
€11,95

Remmers Funcosil SNL

Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel