Menu
EUR
  • Veilig shoppen met webwinkel keur
  • Snel bij u thuis geleverd
  • Altijd makkelijk contact opnemen

Remmers verf

De producten van Remmers staan voor ongeëvenaarde kwaliteit. Wij voeren deze producten met trots.

Remmers geschiedenis

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en heeft decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in de sector.

Remmers biedt een reële meerwaarde in de samenwerking met nationale en internationale partners. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare systemen, een competente expertise en een service op maat van de klant, is Remmers de absolute marktleider.

Meer kennis betekent betere prestaties

De Remmers-groep is actief op veel verschillende markten. Remmers producten variëren van gebouw-, hout- en bodembescherming tot industriële laksystemen. Het Remmers productgamma gaat van een individuele producttoepassing tot het volledige ontwerp en realisatie van een bouwproject of een industriële lakstraat.

Remmers slaagt erin om aan die complexe eisen te voldoen door competentieteams te vormen: Kennisuitwisseling en -overdracht met de Bernhard Remmers Academie. Geïntegreerde projectbusiness met de Remmers technische planning. Analyses en certificeringen met het Bernhard Remmers Instituut voor Analytics. En natuurlijk product- en systeemoplossingen onder het overkoepelend merk Remmers.

Innovatieve ideeën naar praktijkoplossingen

Om echt innovatieve en marktgerichte oplossingen te kunnen bieden, heeft Remmers meer dan 80 deskundigen werkzaam binnen R&D-afdelingen. Hier komt het erop aan elke dag toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen te ontwikkelen: voor het beveiligen en langdurig beschermen van constructies, gebouwen en oppervlakken.

De Remmers competence centers op hun beurt beschikken over de meest moderne machines en apparatuur, waardoor ze in staat zijn om simulaties van het volledige productieproces onder reële omstandigheden te maken. In het technologiecenter zijn ook faciliteiten voor klanten, service en opleidingen geïntegreerd, wat een optimale klantgerichtheid mogelijk maakt.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!