Natuursteen

Binnen deze categorie vindt u alle impregneermiddelen die geschikt zijn voor het toepassen op natuursteen. Het assortiment bestaat uit het merk Remmers die hoogwaardige kwaliteit impregneermiddelen aanbieden. Het behandelen van natuursteen met impregneermiddel resulteert in een vuil- en waterafstotende laag. Zo voorkomt u optrekkend vocht en vochtproblemen. Ook wordt de groei van algen en mos tegengehouden en zorgt dit als geheel ervoor dat de natuursteen makkelijker te onderhouden is en gebruiksvriendelijker is. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Wilt u meer informatie met betrekking tot de impregneermiddelen voor natuursteen? Klik dan op de informatie button van het specifieke product. Zo krijgt u toegang tot meer productinformatie, technische informatie en informatie met betrekking tot de veiligheid. 

7 Producten
Gevelprof Gevelprof Impregneerprotector
€19,95 €9,95
-50%

Gevelprof Gevelprof Impregneerprotector

Meest gebruikte beschermingsmiddel bij het impregneren i.p.v. afplakken of insoppen.

Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis
€48,95 €39,95
-18%

Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal is een top kwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk,. Productgarantie 15 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 l...

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,00 €27,50
-33%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Gevelprof OH-S
€289,95

Gevelprof OH-S

Voor het impregneren en verstevigen van bestaande poreuze ondergronden, gebakken steen, kalkzandsteen, beton, MBI betonsteen, pleisterwerk en gasbeton

Gevelprof WA-Plus
€129,95 €119,95
-8%

Gevelprof WA-Plus

Gevelprof WA-PLUS is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van ca. 10% die tenminste 15 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.

Remmers Funcosil SL
€94,95

Remmers Funcosil SL

Remmers Funcosil SL is een kleurloze hydrofoberende impregnering voor beton en natuursteen.

Remmers Funcosil OFS
€35,00 €29,95
-14%

Remmers Funcosil OFS

Remmers Funcosil OFS is een milieuvriendelijke impregneervloeistof op waterbasis die uitermate geschikt is voor vloeren binnen en buiten. Olie-, vet-, water- en vuilwerende eigenschappen. Beschikbaar in 1, 5 en 30 Liter verpakking.