Vochtproblemen

In Nederland zijn veel huizen gebouwd op plekken die onder zeeniveau liggen. Dit gecombineerd met ons klimaat kunnen vochtproblemen hardnekkig zijn. Renovatiecenter helpt u daarom bij de kelderafdichting van uw huis. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten, dan helpen we u graag verder.
 

Kelder waterdicht maken

De kelder is na het fundament het laagst gelegen gedeelte van het huis en daarmee het meest kwetsbaar voor vochtproblemen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen het vocht te bestrijden, maar ook om de oorzaak aan te pakken. Dit kunt u doen door uw kelder waterdicht te maken. De producten van Renovatiecenter.nl zijn hier bij uitstek geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een waterdichte pleister, of het vullen van gaten met waterdichte mortel. Voor hele problematische gevallen kunt u ook kiezen voor vloeibaar rubber als oplossing om uw beton waterdicht te maken.

Kelder van binnenuit waterdicht maken

Als u een huis of pand heeft dat reeds jaren geleden gebouwd is, dan is het nodig om de kelder van binnenuit waterdicht te maken. De buitenkant is immers niet meer toegankelijk. De kelder vochtvrij maken is dan mogelijk middels een aantal manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waterdicht maken van beton en het injecteren tegen optrekkend vocht. Mocht u op zoek zijn naar producten waarmee u de kelder van buitenaf waterdicht kunt maken dan kunt u daarvoor terecht bij de categorie kelderafdichting buiten.

Duurzame oplossing

Waar vochtvreters u helpen om de gevolgen van een niet- waterdichte kelder op te lossen, kunt u met de producten van Renovatiecenter.nl de oorzaak van de vochtproblemen aanpakken. Door uw kelder waterdicht te maken zorgt u er namelijk voor dat het vocht buiten de muur wordt gehouden en u geen vochtproblemen krijgt in uw kelder. Zo kunt u duurzaam de kelder vochtvrij maken en genieten van een vochtvrij huis!

Beton waterdicht maken

Beton waterdicht maken kunt u zelf doen als klusser zijnde. Door het beton waterdicht te maken zorgt u dat indringend vocht geen kans maakt in het beton. Hiermee voorkomt u dan ook vochtproblemen in de kelder, maar ook in andere plekken van het huis. De producten om beton waterdicht te maken kunnen zelfs gebruikt worden voor betonnen plantenbakken die u waterdicht wilt maken.

Specialist in het voorkomen van vochtproblemen in huis

Renovatiecenter.nl heeft alle producten in huis om uw kelder waterdicht te maken. Deze producten zijn stuk voor stuk gemaakt door een producent die voortdurend op zoek is naar betere oplossingen tegen vochtproblemen. Op die manier kunnen we u verder helpen om uw kelder vochtvrij te maken. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten of over de toepassingen van deze producten, dan helpen we u graag verder. Neem hiertoe contact met ons op.

Schimmel verwijderen

Binnen Renovatiecenter.nl hebben we een compleet aanbod aan producten om schimmel te verwijderen. Door vochtoverlast kan het gebeuren dat u last krijgt van zwarte schimmel. Warme en vochtige plekken zijn het kwetsbaarste voor deze schimmelvorming. Het voorkomen van schimmel begint dan ook bij het weghalen van deze twee factoren. Het verwijderen van schimmel die er al zat is echter een vak apart. Dit kan met behulp van de producten van Renovatiecenter.nl. In de categorie 'Schimmelverwijdering' vindt u de juiste producten hiervoor. De badkamer is de plek in huis waar doorgaans het snelste schimmel voorkomt, daarom is er binnen de webwinkel van Renovatiecenter een speciale categorie voor 'Badkamer schimmel verwijderen'.
 
45 Producten
Remmers Kiesol
€20,95

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).

Remmers Color LA ( siliconenverf LA )
€89,95

Remmers Color LA ( siliconenverf LA )

Echte Siliconen-emulsieverf met conserverende eigenschappen tegen algen en schimmels.

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis
€39,95 €32,95
-18%

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis

GEVELPROF WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend
€44,95 €39,95
-11%

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend

GEVELPROF OH-6 is een veel verkochte impregneervloeistof op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg
€79,95

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg

Remmers WP DS Levell ( dichtspachtel ) is een hoog sulfaatbestendige, snel afbindende mortel voor nieuwbouw en renovatie

Remmers WP Sulfatexmortel
€29,95

Remmers WP Sulfatexmortel

Remmers WP Sulfatexmortel wordt gebruikt voor kelderafdichting binnen op zoutbelaste ondergronden, ook bij grondwater en negatieve waterbelasting, het achteraf behandelen van funderingen, afdichting van nieuwbouwkelders, etc. Extreem waterdicht.

Remmers PBD 2K ( Prof-Afdichting 2k )
€149,95

Remmers PBD 2K ( Prof-Afdichting 2k )

Oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde bitumen kelderafdichting met rubber vulstoffen

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )
€53,95

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )

Remmers MB 2K ( Multi Bouwdicht 2K ) is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting voor vooral afdichtingen van buitenaf.

Remmers Stopaq
€37,95

Remmers Stopaq

Remmers stopaq is een duurzame plastische, zwellende afdichtingsmassa voor het specialistisch afdichten van doorvoeren bij negatieve waterdruk.

Remmers Ilack C
€58,95

Remmers Ilack C

Crèmevormige bitumenafdichting, oplosmiddelhoudend

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg
€74,95 €69,95
-7%

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg

Vezelhoudende, sulfaatbestendige saneerputz conform WTA

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie )
€16,95

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie )

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie ) is een speciale vloeistof om ervoor te zorgen dat cementgebonden producten een betere hechting aan de ondergrond zullen krijgen.

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar
€79,95

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar is een bescherming tegen sulfaten

Remmers Salt IH ( Zoutsper )
€89,95

Remmers Salt IH ( Zoutsper )

Remmers Salt IH ( Zoutsper ) is een speciale vloeistof om zouten in te kapselen

Remmers WP Flex 1K ( Elastomortel 1K )
€129,95

Remmers WP Flex 1K ( Elastomortel 1K )

Remmers WP Flex 1K ( Elastomortel 1K )is een flexibele, scheuroverbruggende afdichtingsmortel 1K

Remmers Kiesol C injectiecreme
€74,95

Remmers Kiesol C injectiecreme

Remmers Kiesol C is een oplosmiddelvrije, gebruiksklare speciale injectiecrème op basis van silaan om optrekkend vocht tegen te gaan

Remmers BSP 3 ( Boorgatenvuller )
€38,95

Remmers BSP 3 ( Boorgatenvuller )

Zeer vloeibare, minerale vul- en injectiemortel

Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss-Fix)
€33,95

Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss-Fix)

Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss Fix) is een zeer snel reagerende, transparante 2-componenten epoxyhars reparatieset

Remmers Injectiehars IR PUR 250
€42,95

Remmers Injectiehars IR PUR 250

Remmers Injectiehars PUR 250 is een hoogwaardige flexibele polyurethaan injectiehars 1K

Remmers ICS 2K ( Injectielijm 2K )
€79,95

Remmers ICS 2K ( Injectielijm 2K )

ICS 2K injectielijm bestaande uit zeer fijn hydraulisch bindmiddel en vloeibare injectieadditieven

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz )
€89,95

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz )

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz ) is een minerale egaliseerspachtel, fijnputz en wapeningsmortel voor weefsel

Remmers Schimmel-Stop
€9,95

Remmers Schimmel-Stop

Remmers Schimmel-Stop is een professionele actieve speciale reiniger voor het verwijderen van biologische vervuiling en aantasting