Vochtproblemen

In Nederland zijn veel huizen gebouwd op plekken die onder zeeniveau liggen. Dit gecombineerd met ons klimaat kunnen vochtproblemen hardnekkig zijn. Renovatiecenter helpt u daarom bij de kelderafdichting van uw huis. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten, dan helpen we u graag verder.
 

Kelder waterdicht maken

De kelder is na het fundament het laagst gelegen gedeelte van het huis en daarmee het meest kwetsbaar voor vochtproblemen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen het vocht te bestrijden, maar ook om de oorzaak aan te pakken. Dit kunt u doen door uw kelder waterdicht te maken. De producten van Renovatiecenter.nl zijn hier bij uitstek geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een waterdichte pleister, of het vullen van gaten met waterdichte mortel. Voor hele problematische gevallen kunt u ook kiezen voor vloeibaar rubber als oplossing om uw beton waterdicht te maken.

Kelder van binnenuit waterdicht maken

Als u een huis of pand heeft dat reeds jaren geleden gebouwd is, dan is het nodig om de kelder van binnenuit waterdicht te maken. De buitenkant is immers niet meer toegankelijk. De kelder vochtvrij maken is dan mogelijk middels een aantal manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waterdicht maken van beton en het injecteren tegen optrekkend vocht. Mocht u op zoek zijn naar producten waarmee u de kelder van buitenaf waterdicht kunt maken dan kunt u daarvoor terecht bij de categorie kelderafdichting buiten.

Duurzame oplossing

Waar vochtvreters u helpen om de gevolgen van een niet- waterdichte kelder op te lossen, kunt u met de producten van Renovatiecenter.nl de oorzaak van de vochtproblemen aanpakken. Door uw kelder waterdicht te maken zorgt u er namelijk voor dat het vocht buiten de muur wordt gehouden en u geen vochtproblemen krijgt in uw kelder. Zo kunt u duurzaam de kelder vochtvrij maken en genieten van een vochtvrij huis!

Beton waterdicht maken

Beton waterdicht maken kunt u zelf doen als klusser zijnde. Door het beton waterdicht te maken zorgt u dat indringend vocht geen kans maakt in het beton. Hiermee voorkomt u dan ook vochtproblemen in de kelder, maar ook in andere plekken van het huis. De producten om beton waterdicht te maken kunnen zelfs gebruikt worden voor betonnen plantenbakken die u waterdicht wilt maken.

Specialist in het voorkomen van vochtproblemen in huis

Renovatiecenter.nl heeft alle producten in huis om uw kelder waterdicht te maken. Deze producten zijn stuk voor stuk gemaakt door een producent die voortdurend op zoek is naar betere oplossingen tegen vochtproblemen. Op die manier kunnen we u verder helpen om uw kelder vochtvrij te maken. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten of over de toepassingen van deze producten, dan helpen we u graag verder. Neem hiertoe contact met ons op.

Schimmel verwijderen

Binnen Renovatiecenter.nl hebben we een compleet aanbod aan producten om schimmel te verwijderen. Door vochtoverlast kan het gebeuren dat u last krijgt van zwarte schimmel. Warme en vochtige plekken zijn het kwetsbaarste voor deze schimmelvorming. Het voorkomen van schimmel begint dan ook bij het weghalen van deze twee factoren. Het verwijderen van schimmel die er al zat is echter een vak apart. Dit kan met behulp van de producten van Renovatiecenter.nl. In de categorie 'Schimmelverwijdering' vindt u de juiste producten hiervoor. De badkamer is de plek in huis waar doorgaans het snelste schimmel voorkomt, daarom is er binnen de webwinkel van Renovatiecenter een speciale categorie voor 'Badkamer schimmel verwijderen'.
 
49 Producten
Remmers Kiesol
€16,87

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).

Remmers Color LA
€86,39

Remmers Color LA

Echte Siliconen-emulsieverf met conserverende eigenschappen tegen algen en schimmels.

Gevelprof Watergedragen Impregneermiddel WA-8
€29,95

Gevelprof Watergedragen Impregneermiddel WA-8

GEVELPROF WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend
€39,95

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend

GEVELPROF OH-6 is een veel verkochte impregneervloeistof op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Remmers Dichtspachtel 25kg
€79,95

Remmers Dichtspachtel 25kg

Remmers dichtspachtel is een hoog sulfaatbestendige, snel afbindende mortel voor nieuwbouw en renovatie

Remmers Sulfatexmortel
€32,50

Remmers Sulfatexmortel

Remmers Sulfatexmortel is een minerale, hoog sulfaatbestendige afdichtingsmortel voor nieuwbouw en renovatie

Remmers Prof-Afdichting 2k
€161,53

Remmers Prof-Afdichting 2k

Oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde bitumen kelderafdichting met rubber vulstoffen

Remmers Multi-bouwdicht 2k
€139,90

Remmers Multi-bouwdicht 2k

Remmers Multi Bouwdicht 2K is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting

Remmers Stopaq
€38,76

Remmers Stopaq

Remmers stopaq is een duurzame plastische, zwellende afdichtingsmassa voor het specialistisch afdichten van doorvoeren bij negatieve waterdruk.

Remmers Spuitcoating 1k 30kg
€131,95

Remmers Spuitcoating 1k 30kg

Oplosmiddelvrije, vezelvrije, kunstharsgemodificeerde en verspuitbare bitumen kelderafdichting 1K

Remmers ELP 1k
€115,07

Remmers ELP 1k

Oplosmiddelhoudende, bitumen betonbeschermingscoating 1K

Remmers Ilack Silolak
€60,98

Remmers Ilack Silolak

Oplosmiddelhoudende, fenolvrije bitumen betonbeschermingscoating 1K

Remmers SP Top White 20kg
€74,95

Remmers SP Top White 20kg

Vezelhoudende, sulfaatbestendige saneerputz conform WTA

Remmers Hechtemulsie
€17,40

Remmers Hechtemulsie

Remmers Hechtemulsie is een speciale vloeistof om ervoor te zorgen dat cementgebonden producten een betere hechting aan de ondergrond zullen krijgen.

Remmers Sulfatex Vloeibaar
€85,31

Remmers Sulfatex Vloeibaar

Remmers Sulfatex Vloeibaar is een bescherming tegen sulfaten

Remmers Zoutsper
€104,06

Remmers Zoutsper

Remmers Zoutsper is een speciale vloeistof om zouten in te kapselen

Remmers WP Flex 1K
€134,95

Remmers WP Flex 1K

Remmers WP Flex 1K is een flexibele, scheuroverbruggende afdichtingsmortel 1K

Remmers Kiesol C injectiecreme
€74,95

Remmers Kiesol C injectiecreme

Remmers Kiesol C is een oplosmiddelvrije, gebruiksklare speciale injectiecrème op basis van silaan om optrekkend vocht tegen te gaan

Remmers BSP 3
€59,95

Remmers BSP 3

Zeer vloeibare, minerale vul- en injectiemortel

Remmers Injectiehars 100
€40,92
Remmers Epoxy Riss-Fix
€34,95

Remmers Epoxy Riss-Fix

Remmers Epoxy Riss Fix is een zeer snel reagerende, transparante 2-componenten epoxyhars reparatieset

Remmers Injectiehars IR PUR 250
€35,60

Remmers Injectiehars IR PUR 250

Remmers Injectiehars PUR is een hoogwaardige flexibele polyurethaan injectiehars 1K

Remmers ICS 2K
€76,71

Remmers ICS 2K

ICS 2K injectielijm bestaande uit zeer fijn hydraulisch bindmiddel en vloeibare injectieadditieven