Vochtproblemen

In Nederland zijn veel huizen gebouwd op plekken die onder zeeniveau liggen. Dit gecombineerd met ons klimaat kunnen vochtproblemen hardnekkig zijn. Renovatiecenter helpt u daarom bij de kelderafdichting van uw huis. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten, dan helpen we u graag verder.
 

Kelder waterdicht maken

De kelder is na het fundament het laagst gelegen gedeelte van het huis en daarmee het meest kwetsbaar voor vochtproblemen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen het vocht te bestrijden, maar ook om de oorzaak aan te pakken. Dit kunt u doen door uw kelder waterdicht te maken. De producten van Renovatiecenter.nl zijn hier bij uitstek geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een waterdichte pleister, of het vullen van gaten met waterdichte mortel. Voor hele problematische gevallen kunt u ook kiezen voor vloeibaar rubber als oplossing om uw beton waterdicht te maken.

Kelder van binnenuit waterdicht maken

Als u een huis of pand heeft dat reeds jaren geleden gebouwd is, dan is het nodig om de kelder van binnenuit waterdicht te maken. De buitenkant is immers niet meer toegankelijk. De kelder vochtvrij maken is dan mogelijk middels een aantal manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het waterdicht maken van beton en het injecteren tegen optrekkend vocht. Mocht u op zoek zijn naar producten waarmee u de kelder van buitenaf waterdicht kunt maken dan kunt u daarvoor terecht bij de categorie kelderafdichting buiten.

Duurzame oplossing

Waar vochtvreters u helpen om de gevolgen van een niet- waterdichte kelder op te lossen, kunt u met de producten van Renovatiecenter.nl de oorzaak van de vochtproblemen aanpakken. Door uw kelder waterdicht te maken zorgt u er namelijk voor dat het vocht buiten de muur wordt gehouden en u geen vochtproblemen krijgt in uw kelder. Zo kunt u duurzaam de kelder vochtvrij maken en genieten van een vochtvrij huis!

Beton waterdicht maken

Beton waterdicht maken kunt u zelf doen als klusser zijnde. Door het beton waterdicht te maken zorgt u dat indringend vocht geen kans maakt in het beton. Hiermee voorkomt u dan ook vochtproblemen in de kelder, maar ook in andere plekken van het huis. De producten om beton waterdicht te maken kunnen zelfs gebruikt worden voor betonnen plantenbakken die u waterdicht wilt maken.

Specialist in het voorkomen van vochtproblemen in huis

Renovatiecenter.nl heeft alle producten in huis om uw kelder waterdicht te maken. Deze producten zijn stuk voor stuk gemaakt door een producent die voortdurend op zoek is naar betere oplossingen tegen vochtproblemen. Op die manier kunnen we u verder helpen om uw kelder vochtvrij te maken. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten of over de toepassingen van deze producten, dan helpen we u graag verder. Neem hiertoe contact met ons op.

Schimmel verwijderen

Binnen Renovatiecenter.nl hebben we een compleet aanbod aan producten om schimmel te verwijderen. Door vochtoverlast kan het gebeuren dat u last krijgt van zwarte schimmel. Warme en vochtige plekken zijn het kwetsbaarste voor deze schimmelvorming. Het voorkomen van schimmel begint dan ook bij het weghalen van deze twee factoren. Het verwijderen van schimmel die er al zat is echter een vak apart. Dit kan met behulp van de producten van Renovatiecenter.nl. In de categorie 'Schimmelverwijdering' vindt u de juiste producten hiervoor. De badkamer is de plek in huis waar doorgaans het snelste schimmel voorkomt, daarom is er binnen de webwinkel van Renovatiecenter een speciale categorie voor 'Badkamer schimmel verwijderen'.
 
38 Producten
Remmers MB FL 2K
€54,95

Remmers MB FL 2K

3 in 1 Afdichting, lijm en voegenmortel voor tegelvloeren en terrassen Combineert de toepassing als waterdichting, tegellijm en voegvuller in één materiaal.

Remmers MB 1K Rapid
€124,95 €119,95
-4%

Remmers MB 1K Rapid

Eéncomponent multifunctionele bouwafdichting Combineert de eigenschappen van flexibele, scheuroverbruggende, minerale afdichtingsslurries MDS en bitumen coatings PMBC.

Mapei Aquaflex Roof Plus HR wit
€344,95

Mapei Aquaflex Roof Plus HR wit

Voor het afdichten van platte daken, dakkapellen, garagedaken, goten, enz.. Extreem UV bestendig en reflecterend.

Mapei Lamposilex ( waterstop )
€36,12

Mapei Lamposilex ( waterstop )

Professionele afdichtingsmortel voor het direct stoppen van waterlekken, zelfs water onder druk.

Mapei Planiseal 88 PLUS grijs 25kg
€51,95

Mapei Planiseal 88 PLUS grijs 25kg

Professionele afdichtingsmortel voor het waterdicht maken van de binnenzijde van bijvoorbeeld een kelder.

Mapei Mapestop Cream
€29,95

Mapei Mapestop Cream

Professionele cremé om optrekkend vocht in metselwerk, stucwerk en beton te verdrijven.

Remmers Clean SF ( schimmelstop )
€14,95 €12,95
-13%

Remmers Clean SF ( schimmelstop )

Voor het reinigen van oppervlakken met schimmelvlekken.

Gevelprof Handmatige pomp
€54,95

Gevelprof Handmatige pomp

Handmatige injectiepomp. Te gebruiken voor verschillende injectieharsen.

Remmers Kiesol
€22,00 €20,89
-5%

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis
€39,95 €29,95
-25%

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis

GEVELPROF WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg
€109,95 €99,95
-9%

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg

Remmers WP DS Levell ( dichtspachtel ) is een hoog sulfaatbestendige, snel afbindende mortel voor nieuwbouw en renovatie

Remmers WP Sulfatexmortel
€150,00 €108,95
-27%

Remmers WP Sulfatexmortel

Remmers WP Sulfatexmortel wordt gebruikt voor kelderafdichting binnen op zoutbelaste ondergronden, ook bij grondwater en negatieve waterbelasting, het achteraf behandelen van funderingen, afdichting van nieuwbouwkelders, etc. Extreem waterdicht.

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )
€70,00 €64,95
-7%

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )

Remmers MB 2K ( Multi Bouwdicht 2K ) is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting voor vooral afdichtingen van buitenaf.

Remmers Stopaq
€51,95 €41,95
-19%

Remmers Stopaq

Remmers stopaq is een duurzame plastische, zwellende afdichtingsmassa voor het specialistisch afdichten van doorvoeren bij negatieve waterdruk.

Remmers Ilack C
€58,95

Remmers Ilack C

Crèmevormige bitumenafdichting, oplosmiddelhoudend

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg
€79,95 €74,95
-6%

Remmers SP Top White ( Saneerputz antiek wit ) 20kg

Vezelhoudende, sulfaatbestendige saneerputz conform WTA

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie )
€22,00 €19,00
-14%

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie )

Remmers ZM HF ( Hechtemulsie ) is een speciale vloeistof om ervoor te zorgen dat cementgebonden producten een betere hechting aan de ondergrond zullen krijgen.

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar
€120,00 €105,95
-12%

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar

Remmers Sulfatex LQ Vloeibaar is een bescherming tegen sulfaten

Remmers Salt IH ( Zoutsper )
€120,00 €99,95
-17%

Remmers Salt IH ( Zoutsper )

Remmers Salt IH ( Zoutsper ) is een speciale vloeistof om zouten in te kapselen

Remmers Kiesol C injectiecreme
€100,00 €89,95
-10%

Remmers Kiesol C injectiecreme

Remmers Kiesol C is een oplosmiddelvrije, gebruiksklare speciale injectiecrème op basis van silaan om optrekkend vocht tegen te gaan

Remmers BSP 3 ( Boorgatenvuller )
€90,00 €79,95
-11%

Remmers BSP 3 ( Boorgatenvuller )

Zeer vloeibare, minerale vul- en injectiemortel

Remmers IR Epoxy 100 (Injectiehars 100)
€60,00 €50,95
-15%
Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss-Fix)
€48,95

Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss-Fix)

Remmers Epoxy CF 100 (Epoxy Riss Fix) is een zeer snel reagerende, transparante 2-componenten epoxyhars reparatieset

Remmers IR PUR 2K 150
€70,00 €59,95
-14%