Schimmelbestrijding

Schimmel in huis kan hardnekkig zijn en lastig om te verwijderen. Bij Renovatiecenter.nl vindt u daarom de juiste producten om schimmel te verwijderen. De producten zijn geschikt om schimmel op muren te verwijderen, maar ook schimmel op andere plekken in het huis te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de zwarte schimmel in de badkamer of andere plekken in het huis. Mocht u vragen hebben over een of meerdere producten binnen de webwinkel, dan helpen we u graag verder.

Schimmel door vochtproblemen in huis

Schimmel in huis ontstaat als er vochtproblemen zijn. Schimmel nestelt zich namelijk op vochtige en warme plekken. Daarom is de badkamer ook vaak een plek waar veel schimmel op kan treden. De sleutel tot het voorkomen van schimmel in huis ligt dan ook in het voorkomen van vochtige, warme plekken. In een badkamer kan dit een uitdaging zijn, maar bij het voorkomen van schimmel is het in ieder geval van belang dat er voldoende ventilatie is. Bij voldoende ventilatie is er geen stilstaande lucht en kan de schimmel zich niet hechten aan de muur. Dit geldt voor schimmel in de badkamer, maar ook voor schimmel op andere plekken in huis. 

Mocht het al te laat zijn en vormt zich al zwarte schimmel in de badkamer? Dan kunt u de schimmel wegpoetsen, maar dit is geen blijvende oplossing. De producten van Renovatiecenter.nl kunnen u daarom verder helpen om schimmel te verwijderen. Of het nu gaat om schimmel in de badkamer, zwarte schimmel op de muren of schimmelproblemen in de kelder. De producten van Remmers zijn vrij van gevaarlijke stoffen en daarmee veilig te gebruiken op plekken waar u dagelijks actief bent. De producten variëren van binnenmuurverf met micro zilverdeeltjes als bescherming tegen zwarte schimmel, tot Sporenfixeer dat schimmelsporen fixeert en de schimmelverspreiding in de lucht reduceert.

Wat is zwarte schimmel?

Zwarte schimmel bestaat uit schimmeldraden. Dit zijn levende organismen die zich ontwikkelen als een donzige substantie. De schimmel kan zich vormen dankzij sporen. Deze sporen kunnen zich nestelen op warme en vochtige plekken en vervolgens kan zich schimmel voordoen. De sporen zelf zijn niet te zien met het blote oog, toch zijn er producten die de verspreiding van de sporen van de schimmel kunnen voorkomen. Remmers Sporenvrij is hier een goed voorbeeld van. 
 

Ongezond

Als u problemen heeft met zwarte schimmels in de badkamer of elders in het huis, dan is dit niet alleen zonde voor de uitstraling van het huis, het is ook ongezond voor u en uw huisgenoten. Daarom is het van belang om de schimmels te verwijderen en de oorzaak bij de kern aan te pakken. Dit kan allereerst door beter te ventileren, maar dit is niet altijd voldoende. In dat soort gevallen kan het voorkomen dat er optrekkend vocht in de stenen van de binnenmuur zit. Ook hier kunt u bij Renovatiecenter.nl een oplossing voor vinden. Een injectie tegen optrekkend vocht zorgt er namelijk voor dat de capillaire werking van vocht wordt tegengehouden. Simpel gezegd komt dit er op neer dat stenen geen spons meer zijn, maar alleen fungeren voor de stevigheid van uw muur. Dit zorgt er voor dat zich minder snel nieuwe schimmel kan vormen in huis en u derhalve niet opnieuw producten hoeft te komen schimmel te verwijderen.


Zwarte schimmel verwijderen met de producten van Renovatiecenter.nl

Waar goed poetsen misschien even soelaas kan bieden tegen de zwarte schimmel, zijn de producten van Renovatiecenter er op gericht om de schimmel voorgoed te verwijderen. De producten zijn ontwikkeld door Remmers, een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om vochtproblemen in muren en het bestrijden hiervan. Neem voor vragen vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.
2 Producten
Remmers Clean SF ( schimmelstop )
€14,95 €12,95
-13%

Remmers Clean SF ( schimmelstop )

Voor het reinigen van oppervlakken met schimmelvlekken.

Remmers SP Top SL ( Schimmel Saneerputz )
€130,00 €123,95
-5%

Remmers SP Top SL ( Schimmel Saneerputz )

Remmers SP Top SL ( Schimmel Saneerputz ) is een capillair actieve, klimaatregulerende stucmortel