Gevelreiniging

Binnen deze categorie van Renovatiecenter vindt u alle producten om uw gevels en wanden te reinigen en te beschermen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van delen van de gevel, buitenmuur impregneren en het impregneren van de gevel. Ook voor het beschermen van de gevel door de gevel te reinigen is mogelijk met de producten die in deze categorie zijn opgenomen. De meeste producten binnen deze categorie zijn van het merk Remmers, een merk dat een oplossing heeft voor de meest complexe problemen van uw gevel en wanden. Lees onder de producten meer over gevel reinigen en over gevel onderhouden. Wanneer u vragen heeft over één of meerdere producten, neem dan contact op met Renovatiecenter.nl.

Gevelreiniger 

De gevel is de aanblik van uw huis of kantoor. Dit is daarmee de eerste indruk die u geeft aan uw bezoekers. De gevel staat bloot aan weersinvloeden en is daarmee gevoelig voor afbreuk en vuil. Voor wat betreft de afbreuk kunt u de producten vinden onder Gevelbescherming. Maar wanneer u de gevel wilt reinigen dan kunt u binnen deze categorie de juiste producten vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele ontvetter, Remmers Vuiloplosser, Remmers Afbijtpasta, Remmer Gevelreinigingspasta en Remmers Sporenvrij (tegen schimmel). Deze gevelreinigers helpen u om de gevel schoon en verzorgd te houden.

Sommige producten binnen deze categorie zijn ook geschikt voor dakreiniging. Toch vindt u de producten die hier meer geschikt voor zijn in de categorie dakreparatie.

Gevel reinigen

Het reinigen van uw gevel kunt u laten doen door een specialist. Dit is vaak kostbaar. Bovendien kunt u het in veel gevallen goed zelf doen. Zelf uw gevel reinigen is namelijk goed te doen met behulp van de juiste producten. Een hogedrukspuit helpt vaak al veel om het huidige vuil te verwijderen. Met behulp van de producten van Renovatiecenter.nl kunt u ook de laatste resten verwijderen en uw gevel reinigen zodat u weer kunt genieten van een verzorgde gevel.

Preventief uw gevel reinigen

Naast het verwijderen van vuil dat nu op uw gevel aanwezig is, kunt u ook uw gevel preventief behandelen. Dit kan bijvoorbeeld met Remmers Hydro AG. Dit product zorgt voor een beschermende laag over uw muur zodat vuil zich minder goed kan hechten. Hiermee wordt de muur als het ware ‘geïmpregneerd’. Ook met andere producten op Renovatiecenter.nl kunt u uw gevel preventief reinigen.

Graffiti verwijderen

De hierboven genoemde producten zijn geschikt voor veel verschillende soorten vuil op uw gevel. Toch zijn deze producten vooral geschikt om groene aanslag en alg te verwijderen van de muur en gevel. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een graffiti kunstenaar dan heeft u andere producten nodig om graffiti verwijderen mogelijk te maken. Renovatiecenter.nl helpt u hier graag bij.

Graffiti verwijderen is doorgaans geen makkelijke klus. Toch kunnen de producten van Renovatiecenter.nl u snel helpen om graffiti verwijderen mogelijk te maken. De producten die Renovatiecenter.nl beschikbaar stelt om graffiti te verwijderen zijn:

  • Remmers afbijtpasta
  • Remmers Hydro AG
  • Gevelprof Semi Permanente Anti-Graffiti coating

De Remmers Hydro AG is een product waarmee het mogelijk is om preventief uw muur te behandelen. Wanneer het is aangebracht is de muur als het ware geïmpregneerd en kan de aangebrachte graffiti gemakkelijk worden verwijderd. Dit is een goede oplossing wanneer u vaker te maken heeft met graffiti overlast.

Gevel impregneren

Wanneer u last heeft van optrekkend vocht vanuit de gevel, dan kan het een goed idee zijn om uw gevel te impregneren. Door dit te doen krijgt vocht geen kans om binnen te dringen en voorkomt u vochtproblemen. Door de gevel te impregneren wordt de muur hydrofoob en daarmee voorkomt u vocht in de muren. Het impregneren van de gevel en buitenmuur voorkomt ook aanslag en vuil op uw muur.

17 Producten
Technotape Zelfklevende beschermfolie groen
€13,25

Technotape Zelfklevende beschermfolie groen

PE-folie voorzien van een acrylaat belijming. Bestand tegen water en mechanische beschadiging. Deze indoor variant is bedoeld voor tijdelijke bescherming van oppervlakken zoals; wanden, ramen, kozijnen, gevels en (kunst)steen.

Remmers Groene aanslag verwijderaar
€14,95

Remmers Groene aanslag verwijderaar

Combinatieproduct voor het verwijderen van biologische aangroei zoals algen en mossen

Gevelprof GP-11
€49,95

Gevelprof GP-11

Voor het veilig verwijderen van alle cementgebonden vervuillingen zoals smet,cementsluier en witte uitslag .
Teven zeer geschikt om kleurverschillen in voegwerk ontstaan door witte uitslag op te lossen.

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,00 €27,50
-33%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Gevelprof Sipro Uniquat (Algenverwijderaar)
€19,95

Gevelprof Sipro Uniquat (Algenverwijderaar)

Gevelprof algenverwijderaar wordt veel toegepast voor de bestrijding van groene aanslag en ter voorkoming van aanslag, algen en mosgroei op metselwerk, hout, beton, glas (kassen, loodsen, enz).

Gevelprof Afbijtpasta
€19,95 €14,95
-25%

Gevelprof Afbijtpasta

Gevelprof Afbijtpasta wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen.

Gevelprof professionele ontvetter 1L
€9,95

Gevelprof professionele ontvetter 1L

Gevelprof Professionele ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Professionele ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlatgassen, straatvuil,...

Gevelprof Gevelreiniger AM
€29,95 €24,95
-17%

Gevelprof Gevelreiniger AM

Gevelreiniger AM is het meest verkochte Gevelreinigingsproduct aan de professionals. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm om gemakkelijk aan te brengen. Gevelreinigingspasta AM is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L
€69,95 €59,95
-14%

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L

Gevelprof Semi-permanente Anti-Graffiti is door de professionals het meest gebruikte product ter bescherming van graffiti.

Remmers Clean WR ( Combi WR )
€70,00 €64,50
-8%

Remmers Clean WR ( Combi WR )

Milde combinatie van zuren voor het verwijderen van kalk- en mortelrestanten en sluier

Remmers Clean SL ( Vuiloplosser )
€74,95

Remmers Clean SL ( Vuiloplosser )

Remmers Clean SL ( Vuiloplosser ) is een zeer effectieve vuiloplosser voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie, vet en roet.

Remmers Clean FP (Gevelreinigingspasta)
€19,95

Remmers Clean FP (Gevelreinigingspasta)

Remmers Clean FP (Gevelreinigingspasta) is een professionele reinigingspasta voor het verwijderen van vele soorten van vervuiling op mineralen ondergronden.

Remmers Afbijtpasta AGE
€27,95

Remmers Afbijtpasta AGE

Remmers Afbijtpasta AGE is een professioenel alkalivrije verf-afbijt- en graffitiverwijderaar

Remmers Arte Mundit ECO
€300,00 €269,95
-10%

Remmers Arte Mundit ECO

Oplosmiddelvrije, huidvormende peel-off-pasta voor het verwijderen van stof, roet en andere vervuilingen, zonder water.

Remmers Clean AC ( AC Steenreiniger )
€26,00 €22,95
-12%

Remmers Clean AC ( AC Steenreiniger )

Zure reiniger als concentraat voor het verwijderen van mortelresten, kalk- en cementsluier.

Remmers Algenverwijderaar
€40,00 €29,50
-26%

Remmers Algenverwijderaar

Combinatieproduct voor het verwijderen van biologische aangroei

Remmers Siliconenverwijderaar
€24,95

Remmers Siliconenverwijderaar

Speciale professionele reiniger voor het verwijderen van siliconen, op basis van een combinatie van organische zuren