Gevelprof Gevelreiniger AM -17%
€29,95 €24,95

Gevelprof Gevelreiniger AM

Gevelreiniger AM is het meest verkochte Gevelreinigingsproduct aan de professionals. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm om gemakkelijk aan te brengen. Gevelreinigingspasta AM is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen ...Meer informatie


Gevelreiniger AM is een speciaal ontwikkelde gevelreiniger in pastueuze vorm die bestemd is voor baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grintegels en pleisterwerk. Het product is enigszins milder dan onze Gevelreiniger HF en door de pastueuze  vorm ook ideaal voor moeilijk bereikbare oppervlakken. PH waarde 2.

Gevelprofs antwoord tegen het vuil op uw gevel. De AM is makkelijk te verwerken, ook op de moeilijk bereikbare plekken! 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Gebruik 1 liter voor ongeveer 3-6 m2 [afhankelijk van de vervuiling]. Ondergrond vooraf natmaken. Oppervlak reinigen onder hoge druk. Metkwast of stoffer Gevelreiniger AM aanbrengen [inwerktijd 15-90 min]. Afspuiten onder hoge druk met ruim water. Nooit onder 5°C verwerken. Tast gepolijst graniet, metalen, kalkhoudenende stenen, glas en geglazuurde tegels aan. Bij twijfel over de geschiktheid raden we u aan om op een onopvallende plaats een proefstukje op te zetten.  

Technisch merkblad Gevelprof Gevelreiniger AM

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags