Menu
EUR

Dak en dakgoot lekkage

7 Producten
Toon:
Mapei Aquaflex Roof Plus HR wit
Mapei
Aquaflex Roof Plus HR wit
Voor het afdichten van platte daken, dakkapellen, garagedaken, goten, enz.. Extr...
€89,95 €74,34
 
Remmers MB 1K Rapid
-14%
Remmers
MB 1K Rapid
Eéncomponent multifunctionele bouwafdichting Combineert de eigenschappen van fle...
€79,95 €66,07 €68,95 €56,98
 
Mapei Aquaflex Roof Plus HR grijs
Mapei
Aquaflex Roof Plus HR grijs
Voor het professioneel afdichten van platte daken, dakkapellen, garagedaken, got...
€99,95 €82,60
 
Mapei Aquaflex Roof Plus HR rood
Mapei
Aquaflex Roof Plus HR rood
Voor het professioneel afdichten van platte daken, dakkapellen, garagedaken, got...
€99,95 €82,60
 
Mapei Aquaflex Primer
Mapei
Aquaflex Primer
Primer op basis van kunsthars, voor het verbeteren van de hechting van vloeibare...
€34,95 €28,88
 
Mapei Mapetex 20cm x 25 meter
Mapei
Mapetex 20cm x 25 meter
Non-woven polypropyleen stof (gewicht 50 g/m²) voor het versterken van waterdich...
€28,95 €23,93
 
Leislag
Leislag
Leislag wordt gebruikt om 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische ...
€17,95 €14,83
 

Het dak van uw huis, schuur of loods is dagelijks onderhevig aan weersinvloeden. Waar de ene dag de zon brandt op het dak, staat er de volgende week een gure wind die de regen onder het dak kan jagen. Daarom is het goed om regelmatig te controleren of u last heeft van een daklekkage. Wanneer u dit tijdig ontdekt dan kunnen vervelende problemen in de kiem worden gesmoord.
 

Daklekkage verhelpen met vloeibaar rubber

Binnen deze categorie van Renovatiecenter.nl vindt u vooral producten die gerelateerd zijn aan vloeibaar rubber. Vloeibaar rubber is een bewerkelijke manier om uw dak lekkage te verhelpen. Het vloeibare rubber is gemakkelijk aan te brengen op diverse oppervlakken. Bij een dak lekkage zal dit naar alle waarschijnlijkheid EPDM zijn. De lappen EPDM zijn aan elkaar gesmolten, maar nog steeds kwetsbaar voor lekkages. Met vloeibaar rubber kunt u daarom preventief de kieren dichtsmeren, of de kieren smeren wanneer u merkt dat het dak lek is.

Vloeibaar rubber is eenvoudig aan te brengen met een kwast. Voor het dichten van kleine kieren is het voldoende om het vloeibaar rubber direct aan te brengen op de huid van het dak. Wanneer er daadwerkelijk scheuren zitten in het dak, dan is het aan te raden om Prof Textiel te gebruiken. Hiermee wapent u als het ware het vloeibaar rubber. Breng bij het gebruik van Prof Textiel eerst een laag rubber aan, leg hier vervolgens het Prof Textiel op en smeer dit vervolgens weer vol met vloeibaar rubber. Op die manier krijgt u een hecht geheel waarmee u uw daklekkage kunt oplossen of een dak lekkage kunt voorkomen.
 

Eigenschappen vloeibaar rubber

Vloeibaar rubber hecht zich op een breed scala aan ondergronden. Daarmee is het mogelijk om diverse oppervlakken waterdicht te maken. Denk bijvoorbeeld aan EPDM op een dak, maar ook aan kunststof, hout, beton en metaal. Doordat het vloeibaar gesmeerd wordt, is het volledig hechtend. Bovendien is het UV bestendig en zeer rekbaar. Bovendien is het geheel naadloos en reukvrij. Op die manier kunt u uw dak waterdicht maken.
 

Toepassingen vloeibaar rubber

Het vloeibaar rubber van Profseal is beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Zo kunt u het vloeibaar rubber niet alleen gebruiken voor het verhelpen van een daklekkage, maar ook voor het waterdicht maken van een vijver of een plantenbak. Ook voor het waterdicht maken van uw kelder kan vloeibaar rubber soms een passende oplossing zijn, hoewel injecteren tegen vocht hier vaker als oplossing voor wordt gebruikt.

Het aanbrengen van vloeibaar rubber kan met een kwast (kleine oppervlakken), een roller (midden-grote oppervlakken) en een spuitpistool (grote oppervlakken). Deze gereedschappen zijn bij Renovatiecenter.nl ook beschikbaar.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!