Menu
EUR

Schimmel verwijderen

2 Producten
Toon:
Remmers Clean SF ( schimmelstop )
-13%
Remmers
Clean SF ( schimmelstop )
Voor het reinigen van oppervlakken met schimmelvlekken.
€14,95 €12,36 €12,95 €10,70
 
Remmers SP Top SL ( Schimmel Saneerputz )
-5%
Remmers
SP Top SL ( Schimmel Saneerputz )
Remmers SP Top SL ( Schimmel Saneerputz ) is een capillair actieve, klimaatregul...
€130,00 €107,44 €123,95 €102,44
 

Schimmel Verwijderen met RenovatieCenter.nl

Schimmel in huis kan een hardnekkig probleem zijn, maar bij RenovatieCenter.nl bieden we de juiste oplossingen om schimmel doeltreffend te verwijderen. Ontdek onze producten, geschikt voor het verwijderen van schimmel op muren en andere plekken in huis, zoals de badkamer waar zwarte schimmel vaak voorkomt. Als u vragen heeft over onze producten, staan wij klaar om u te helpen.

 

Schimmel door Vochtproblemen

Schimmel gedijt op vochtige en warme plekken, wat vaak het geval is bij vochtproblemen in huis. Preventie is essentieel, vooral in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Goede ventilatie is hierbij cruciaal, aangezien schimmel zich niet kan hechten aan muren bij voldoende luchtcirculatie. Maar als zwarte schimmel zich al heeft gevormd, biedt RenovatieCenter.nl de oplossingen om deze te verwijderen.

 

Effectieve Producten van RenovatieCenter.nl

Onze producten, ontwikkeld door Remmers, zijn vrij van gevaarlijke stoffen en veilig te gebruiken op dagelijkse plekken. Variërend van binnenmuurverf met micro zilverdeeltjes tot Sporenfixeer dat schimmelsporen fixeert en de verspreiding in de lucht minimaliseert, bieden wij een breed scala aan oplossingen.

 

Wat is Zwarte Schimmel?

Zwarte schimmel, bestaande uit schimmeldraden, ontwikkelt zich als een donzige substantie op warme en vochtige plekken. Sporen van zwarte schimmel kunnen ongezond zijn voor u en uw huisgenoten. Remmers Sporenvrij is ontworpen om de verspreiding van schimmelsporen effectief te voorkomen.

 

Ongezonde Gevolgen

Zwarte schimmel is niet alleen een esthetisch probleem, maar ook ongezond. Het is van groot belang om schimmel te verwijderen en de kern van het probleem aan te pakken. Verbeterde ventilatie is een stap, maar in sommige gevallen is er mogelijk sprake van optrekkend vocht in de binnenmuren. RenovatieCenter.nl biedt ook hiervoor effectieve oplossingen.

 

Schimmel Verwijderen met RenovatieCenter.nl

Terwijl poetsen tijdelijk verlichting kan bieden, zijn onze producten ontworpen om schimmel permanent te verwijderen. Remmers, gespecialiseerd in vochtproblematiek, staat garant voor de effectiviteit van onze producten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie; wij helpen u graag verder.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!