Menu
EUR
Zwarte schimmel verwijderen

Zwarte schimmel verwijderen

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Zwarte schimmel. Het is storend, vervelend en bovendien onhygiënisch. Als u er in uw huis mee te maken heeft is het dan ook belangrijk om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Dit kan natuurlijk door de zwarte schimmel te maskeren door bijvoorbeeld de muur opnieuw te verven of de schimmel van de muur te schrappen, maar dan pakt u niet de oorzaak van het probleem aan. In dit artikel bekijken we daarom eens de mogelijkheden om voorgoed van uw zwarte schimmel af te komen.
 

Oorzaak zwarte schimmels

De oorzaak van de vervelende zwarte schimmels in uw huis is vrijwel altijd terug te vinden in het vochtgehalte van een bepaalde ruimte. Zwarte schimmel komt dan ook vooral voor in kelders en badkamers of andere vochtige plekken in huis. Schimmel gedijt namelijk erg goed in vochtige ruimtes en breidt zichzelf daar dan ook uit. Neem het vocht weg en de schimmel zal zich niet meer thuis voelen en zal uiteindelijk niet overleven.

 

Zwarte schimmel voorkomen

Als u daarom op zoek bent naar een oplossing en u de zwarte schimmel geen kans wilt geven, zorg er dan voor dat de ruimte waar de zwarte schimmel zich bevindt niet te vochtig wordt. Een effectieve manier om dit te doen tegen vocht dat van buitenaf komt, is het impregneren van uw muur. Met het impregneren van uw muur worden uw muren water en vuilafstotend. Dit maakt dat impregneren feitelijk niet veel anders dan het waterdicht maken van uw muren. Op die manier kunt u bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken en de zwarte schimmel geen kans geven.

 

Zwarte schimmel verwijderen

Mocht u er inderdaad in geslaagd zijn om uw kelder vochtvrij te maken, dan is het wel fijn om daadwerkelijk de zwarte schimmel te kunnen verwijderen. Bij Renovatiecenter hebben we hier een aantal producten voor die u hierbij kunnen helpen. Deze producten vindt u onder andere in de categorie Schimmel verwijderen. Met deze producten kunt u op een gezonde manier de schimmel van uw muren en plafond verwijderen. Tezamen met het waterdicht maken van uw muren kunt u daarmee snel en blijvend van de zwarte schimmel afkomen!

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!