Over ons

Doe-het-zelf met materialen van professionals

Wij vinden dat iedereen de gelegenheid moet krijgen om met de producten van professionals te werken. Oók de doe-het-zelver. Daarom heeft Gevelprof BV speciaal voor deze groep de webwinkel www.renovatiecenter.nl in het leven geroepen waarop u professionele producten en materialen kunt aanschaffen die door de professionals gebruikt worden. Alles voor werkzaamheden aan het dak, gevel & wanden, kelder en fundering, vloeren, tuin en terras.

 
 
Advies over verwerking

Bij al onze producten op de website tref je aanvullende informatie aan over de eigenschappen van het product, de specificaties én advies over de verwerking en te gebruiken materialen. Deze kun je gewoon downloaden in PDF en op je gemak doorlezen. Heb je nog vragen? Dan staan wij voor je klaar. Lees de veelgestelde vragen en antwoorden in de FAQ of neem contact op met onze specialisten.

 

Openingstijden

Tijdens werkdagen (ma/di/wo/do/vr) zijn wij geopend en telefonisch bereikbaar van van 07:00 – 17:00 uur en zaterdag op afspraak. Op zon-, en feestdagen zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar, u kunt ons uiteraard bereiken via contact op mailadres; [email protected] en zullen u zo spoedig mogelijk ondersteunen. Renovatiecenter.nl is een onderdeel van Gevelprof BV.

 

Aansprakelijkheid

Renovatiecenter.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Renovatiecenter.nl verkochte producten. De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Renovatiecenter.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Renovatiecenter.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gepubliceerd. Indien dit voordoet dan zal de prijs door Renovatiecenter.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast.