Gevelbescherming

De gevel bepaalt voor een groot gedeelte het aanblik van uw woning, kantoor of een ander object. Voor zowel de veiligheid als het uiterlijk van het pand is het belangrijk dat het gevelonderhoud goed bijgehouden wordt. In deze categorie van Renovatiecenter.nl vindt u alle benodigdheden voor gevelbescherming. Denk hierbij niet alleen aan gevelreiniger, maar ook aan de middelen om gevel impregneren mogelijk te maken.

Gevel impregneren

De meeste gevels zijn gemaakt van bouwmaterialen die op één of andere manier poreus zijn. Denk bijvoorbeeld aan beton. Deze poreuze bouwmaterialen zijn kwetsbaar voor schadelijke indringers zoals algen en vocht. Deze indringers kunnen moleculen bij zich dragen die betonrot of andere rottingen binnen de gevelmuur veroorzaken. In een andere categorie hebben we hier de juiste producten voor om dit te repareren (betonrot repareren), maar in deze categorie vindt u de producten die u nodig heeft om uw gevel in een eerder stadium al te beschermen. Deze gevelbescherming producten lopen uiteen in verschillende soorten, maar een belangrijk onderdeel wordt uitgemaakt uit producten waarmee u uw gevel kunt impregneren. Een gevel impregneren kunt u zelf doen met behulp van de producten van Renovatiecenter.nl.

Wat is gevel impregneren?

Als u wilt voorkomen dat er vocht en andere onwenselijke substanties in uw muur komen, dan kunt u er voor kiezen om de gevel te impregneren. Letterlijk betekent gevel impregneren niets anders dan de ruimtes binnen de muur op te vullen met een substantie die u wel vertrouwt. Dit kan bijvoorbeeld een speciale soort hars zijn. Door uw gevel te impregneren zorgt u er als het ware voor dat er geen ruimte meer is voor stoffen die u niet in de gevel wilt hebben. Dit voorkomt verrotting van uw gevel en voorkomt dus ook betonrot.

Uw gevel op andere manieren beschermen

Er zijn ook andere manieren om uw gevel te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een siliconenverf die Remmers speciaal ontwikkeld heeft om vuil buiten uw muur te houden. De siliconenverf is waterafstotend en laat wel kooldioxide door. De verf treedt dus op als een ware gevelbeschermer waardoor gevelreiniging minder vaak noodzakelijk zal zijn. De verf hecht zeer goed op minerale grondstoffen zoals baksteen, natuursteen en ook beton.

Gevelreiniger

Ook wanneer u op zoek bent naar producten om uw gevel te reinigen dan bent u bij Renovatiecenter.nl op de juiste plek. U vindt hier bijvoorbeeld steenreiniger en vuiloplosser. Met de gevelreiniger van Remmers kunt u zelf eenvoudig uw gevel reinigen. Het reinigen van de gevel zal het aanblik van de gevel een nieuw elan geven en zal in sommige gevallen ook aan het licht brengen dat het nodig is om gevelonderhoud te plegen om aftakeling van de gevel te voorkomen.
18 Producten
Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis
€48,95 €39,95
-18%

Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal is een top kwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk,. Productgarantie 15 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 l...

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,00 €27,50
-33%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Thor Helical Restauratiemortel Op Kleur 1,5 kg
€24,95

Thor Helical Restauratiemortel Op Kleur 1,5 kg

Thor Helical Restauratiemortel is ideaal voor het opvullen van gaatjes. Verkrijgbaar in ruim 20 verschillende kleuren

Gevelprof Gevelcrème
€249,95 €229,95
-8%

Gevelprof Gevelcrème

De Gevelprof Gevel-Impregneercrème is speciaal voor metselwerk die zeer gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 15 liter verpakkingen.

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis
€39,95 €29,95
-25%

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis

GEVELPROF WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L
€69,95 €59,95
-14%

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L

Gevelprof Semi-permanente Anti-Graffiti is door de professionals het meest gebruikte product ter bescherming van graffiti.

Remmers Voegensmal zilvergrijs
€17,95

Remmers Voegensmal zilvergrijs

Hydraulisch verhardende, fijne voegmortel met alkalibestendige, lichtechte pigmenten

Remmers Funcosil SE
€149,95 €138,95
-7%

Remmers Funcosil SE

Remmers Funcosil SE is een watergedragen hydrofoberende impregnering op basis van alkylalkoxysilaan in emulsievorm

Remmers Gevelcreme 25
€130,00 €99,95
-23%

Remmers Gevelcreme 25

Remmers gevelcreme 25 is een hydrofoberende impregneercrème op basis van silaan/siloxaan in emulsievorm om op een professionele manier uw metselwerk / gevels water en vuilafstotend te maken.

Remmers Funcosil SNL
€39,95 €29,95
-25%

Remmers Funcosil SNL

Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel

Remmers Funcosil SN
€120,00 €108,95
-9%

Remmers Funcosil SN

Remmers Funcosil SN is een kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis, speciaal voor bouwdelen met aansluitingen op oplosmiddelgevoelige delen of ondergronden zoals bijvoorbeeld bitumen

Remmers Funcosil SL
€94,95

Remmers Funcosil SL

Remmers Funcosil SL is een kleurloze hydrofoberende impregnering voor beton en natuursteen.

Remmers Funcosil AS
€120,00 €99,95
-17%

Remmers Funcosil AS

Remmers Funcosil AS is een hydrofoberende impregnering op siloxaan-/acrylaatbasis, kleurintensiverend, “verdiepend” en ondergrondverstevigend

Remmers Hydro AG
€130,00 €119,95
-8%

Remmers Hydro AG

Remmers Hydro AG is een kwalitatief hoogwaardige semi-permanente antigraffi-impregnering op waterbasis

Remmers KSE 100
€118,95

Remmers KSE 100

Steenversteviger op basis van kiezelzuurester (KSE) met een geringe hoeveelheid gelafscheiding (10%) ter voorkoming van overversteviging en het verkrijgen van een uitgebalanceerd sterkteprofiel.

Remmers KSE 300
€179,95

Remmers KSE 300

Remmers KSE 300 is een elastische steenversteviger op basis van kiezelzuurester (KSE)

Remmers KSE 300 E
€189,95

Remmers KSE 300 E

Remmers KSE 300 E is een elastische steenversteviger op basis van kiezelzuurester (KSE)

Remmers KSE 300 HV
€179,95

Remmers KSE 300 HV

Remmers KSE 300 HV is een oplosmiddelvrije, speciale steenversteviger voor kalksteen op basis van kiezelzuurester (KSE) met speciale hechtingsverbeterende componenten