Gevelprof

Gevelprof

Gevelprof is uw groothandel met een breed assortiment van gespecialiseerde producten voor de 
renovatie en restauratie die door de professionals gebruikt worden.
 
Wij zijn gespecialiseerd in de levering en advies van producten voor de behandelingvan vastgoed, geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ons uitgebreide assortiment omvat vandaag de dag producten voor vele toepassingen, waaronder vochtwerende producten, hout beschermings producten, specialistische coatings, oplossingen voor condensatie problemen, kelder afdichtings producten, metselwerk versterkende producten en basement oplossingen.

Onderstaand een stukje geschiedenis over hoe uiteindelijk Gevelprof vanuit een uitvoerend bedrijf is ontstaan.
Voordat wij met Gevelprof begonnen zijn, hebben wij eerst een bedrijf gehad die de werkzaamheden uitvoerde en waar wij nu onze gespecialiseerde producten vanuit Gevelprof voor aanbieden. Dit bedrijf is oorspronkelijk ontstaan in het jaar 1949 toen mijn opa het bedrijf heeft opgestart als Metselbedrijf Boekee en werkte toen met gemiddeld 10 man personeel, vanaf 1978 heeft mijn vader het roer overgenomen en heeft de bedrijfsnaam veranderd in Metsel en Voegbedrijf Boekee waardoor uiteindelijk het bedrijf werd opgebouwd met gemiddeld 25 man personeel. Vanaf 1995 ben ik na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse andere bedrijven mede-eigenaar geworden en is de bedrijfsnaam veranderd in Gevelwerken Boekee. Wij  hebben ons toen toegelegd op totale Gevelrenovatie en Restauratie en was het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot gemiddeld 35 man personeel, aangezien wij met ons bedrijf zoveel ervaringen hebben opgedaan in de gevelrenovatie en restauratie, hebben wij besloten onze expertise en ervaringen te gaan overbrengen en delen waardoor we uiteindelijk met GevelProf gestart zijn ( De Groothandel voor de Gevelwerker).
18 Producten
Gevelprof Gevelprof Impregneerprotector
€19,95 €9,95
-50%

Gevelprof Gevelprof Impregneerprotector

Meest gebruikte beschermingsmiddel bij het impregneren i.p.v. afplakken of insoppen.

Gevelprof Handmatige pomp
€54,95

Gevelprof Handmatige pomp

Handmatige injectiepomp. Te gebruiken voor verschillende injectieharsen.

Gevelprof Nr.1 Houtprotector
€30,50 €24,95
-18%

Gevelprof Nr.1 Houtprotector

Nr.1 Hout Protector: Voor het waterafstotend impregneren van (tuin)hout – tuinhuisjes, tuinmeubels, steigerhout, carports, vlonders, tuinschermen, etc. – Speciaal ontwikkeld impregneermiddel - zeer hoge kwaliteit – behoeft verder geen eindafwerking!

Gevelprof GP-11
€49,95

Gevelprof GP-11

Voor het veilig verwijderen van alle cementgebonden vervuillingen zoals smet,cementsluier en witte uitslag .
Teven zeer geschikt om kleurverschillen in voegwerk ontstaan door witte uitslag op te lossen.

Gevelprof Gevelprof voegenslijpschijf 125mm, 3mm dik
€64,95

Gevelprof Gevelprof voegenslijpschijf 125mm, 3mm dik

Professionele voegenslijpschijf van 125mm, met een dikte van 3mm voor zowel hard als zacht voegwerk. Lange standtijd.

Gevelprof nr 1 textiel protector
€24,95 €21,95
-12%

Gevelprof nr 1 textiel protector

Gevelprof nr 1 textiel protector. Voor het waterdicht en vuilafstotend maken van allerlei soorten textiel – cabrioletkap, tent, bootkap, bankstel, zonwering, parasol, kleding, bootkussens, etc. –

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,00 €27,50
-33%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Gevelprof Gevelprof Spiraalankermortel WHO-30
€46,95

Gevelprof Gevelprof Spiraalankermortel WHO-30

De Gevelprof Spiraalankermortel WHO-30 is een professionele 1K mortel voor het herstellen van scheuren i.c.m. de spiraalvormige verankeringswokkels.

Gevelprof Sipro Uniquat (Algenverwijderaar)
€19,95

Gevelprof Sipro Uniquat (Algenverwijderaar)

Gevelprof algenverwijderaar wordt veel toegepast voor de bestrijding van groene aanslag en ter voorkoming van aanslag, algen en mosgroei op metselwerk, hout, beton, glas (kassen, loodsen, enz).

Gevelprof Afbijtpasta
€19,95 €14,95
-25%

Gevelprof Afbijtpasta

Gevelprof Afbijtpasta wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen.

Gevelprof Gevelcrème
€249,95 €229,95
-8%

Gevelprof Gevelcrème

De Gevelprof Gevel-Impregneercrème is speciaal voor metselwerk die zeer gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 15 liter verpakkingen.

Gevelprof OH-S
€289,95

Gevelprof OH-S

Voor het impregneren en verstevigen van bestaande poreuze ondergronden, gebakken steen, kalkzandsteen, beton, MBI betonsteen, pleisterwerk en gasbeton

Gevelprof WA-Plus
€129,95 €119,95
-8%

Gevelprof WA-Plus

Gevelprof WA-PLUS is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van ca. 10% die tenminste 15 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.

Gevelprof Handveger kokos
€2,95
Gevelprof professionele ontvetter 1L
€9,95

Gevelprof professionele ontvetter 1L

Gevelprof Professionele ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Professionele ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlatgassen, straatvuil,...

Gevelprof Gevelreiniger AM
€29,95 €24,95
-17%

Gevelprof Gevelreiniger AM

Gevelreiniger AM is het meest verkochte Gevelreinigingsproduct aan de professionals. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm om gemakkelijk aan te brengen. Gevelreinigingspasta AM is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis
€39,95 €29,95
-25%

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis

GEVELPROF WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L
€69,95 €59,95
-14%

Gevelprof Semi-Permanente Anti-Graffiti coating 5L

Gevelprof Semi-permanente Anti-Graffiti is door de professionals het meest gebruikte product ter bescherming van graffiti.