Ryobi ONE+ 18V Accu Excentrische schuurmachine (excl. accu)
€77,95

Ryobi ONE+ 18V Accu Excentrische schuurmachine (excl. accu)

Professionele excentrische schuurmachines welke aangedreven wordt door het unieke ONE+ 18v accusysteem van het merk Ryobi. ...Meer informatie
  • Merk:Ryobi
  • Artikelnummer:RROS18-0


KENMERKEN

  • Ideaal voor lichte tot middelzware toepassingen zoals fijne afwerking en vefverwijdering
  • 2,5 mm orbitale schuurbeweging voor snel en effciënt verwijderen van materiaal
  • Excentrische beweging voor een wervelvrije afwerking
  • Ingebouwde stofafzuigingsysteem zorgt voor een schone werkomgeving
  • Snel te bevestigen schuurpapier met haak en lus

 

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Ryobi ONE+ 18V Accu Excentrische schuurmachine (excl. accu). Deze schuurmachine is perfect voor lichte tot middelzware toepassingen, zoals het realiseren van een fijne afwerking en het verwijderen van verf.

Dankzij de 2,5 mm orbitale schuurbeweging is deze schuurmachine in staat om snel en efficiënt materiaal te verwijderen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd tijdens je projecten. Bovendien zorgt de excentrische beweging voor een wervelvrije afwerking, waardoor je moeiteloos een glad oppervlak kunt creëren.

De ingebouwde stofafzuigingssysteem van de schuurmachine zorgt voor een schone werkomgeving. Stofdeeltjes worden direct afgevoerd, waardoor je vrij kunt blijven werken zonder dat je omgeving wordt vervuild. Dit draagt bij aan een gezonde en comfortabele werkomgeving.

Het schuurpapier kan eenvoudig en snel worden bevestigd dankzij het haak-en-lus systeem. Hierdoor kun je snel wisselen tussen verschillende schuurpapierkorrels, afhankelijk van de vereisten van je project. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je altijd het juiste schuurresultaat kunt behalen.

Let op: de accu wordt niet meegeleverd. De Ryobi ONE+ 18V Accu Excentrische schuurmachine is onderdeel van het Ryobi ONE+ systeem, wat betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor al je andere Ryobi ONE+ gereedschappen. Dit maakt het systeem zeer flexibel en kostenefficiënt.

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags