Ryobi ONE+ 18V Accu Multifunctionele luchtpomp (excl. accu)

Professionele multifunctionele luchtpomp welke aangedreven wordt door het unieke ONE+ 18v accusysteem van het merk Ryobi. ...Meer informatie
  • Merk:Ryobi
  • Artikelnummer:R18MI-0


KENMERKEN

  • Dubbelwerkend opblaasapparaat/deflator zorgt voor een snelle hoge druk van de banden en een hoog volume van de opblaasbare materialen.
  • Gemakkelijk te gebruiken bedieningselementen zorgen voor automatische uitschakeling bij elke gewenste druk en er is een digitale uitlezing van de druk voor een nauwkeurige inflatie.
  • Sluit de slang aan op een aparte poort voor de deflatiemodus - ideaal voor het inpakken van luchtbedden of andere opblaasbare materialen.
  • Handige bediening voor selectie van hoge en lage druk
  • Alle benodigde slangen, tuiten en adapters worden voor uw gemak aan boord opgeborgen.

 

 

Productomschrijving

De Ryobi ONE+ 18V R18MI-0 Accu Multifunctionele luchtcompressor is perfect voor het oppompen van grote opblaasbare voorwerpen, banden en nog veel meer. Uitstekend geschikt voor het opblazen van zowel grote volumes als hoge druk met één druk op de knop. Waardoor dit een zeer veelzijdig luchtcompressor is. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en digitale drukuitlezing wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld bij de door u gewenste druk. Deze compressor is ideaal voor doe-het-zelvers, fietsers en vakantiegangers. De druk kan oplopen tot 150 psi/10,34 bar. Uitstekend opblazen en snel leeg laten lopen van grote opblaasbare voorwerpen en banden maken dit de ultieme compressor voor buitenshuis. Inclusief een flexibele opblaas- en leegloopslang met groot volume, hogedrukbandventiel, presta-ventieladapter, sportnaald en taps toelopend mondstuk met handige opbergruimte aanwezig. Door zijn compacte formaat is het de ideale luchtcompressor om in de kofferbak van de auto te laten liggen, je weet maar nooit wanneer je hem nodig hebt! Met een 5.0Ah accu pompt de Ryobi R18MI-0 tot 29 dubbele luchtbedden of 105 fietsbanden op tot 65 psi op een enkele acculading. Accu en lader zijn niet inbegrepen.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags