Dakreiniging en bescherming

Een dak is dagelijks onderhevig aan verschillende invloeden van de natuur. Het is dan ook niet vreemd dat het dak af en toe een goede reinigingsbeurt vereist of een nieuwe beschermlaag vereist. Gebeurt dit niet, dan kan het zo zijn dat er schade ontstaat en er lekkages kunnen ontstaan. Dan heeft u weliswaar geen last van optrekkend vocht, maar wel van vocht dat uw huis binnentreedt. Daarmee heeft u verhoogd risico op schimmels en bovendien kan het de muren aantasten. Daarnaast is het voor het uiterlijk aanzicht ook beter om zo nu en dan aandacht te schenken aan het dak. Wij bieden de kwalitatief sterke producten aan van het merk Remmers om u te verzekeren van een goed product. Binnen deze categorie vindt u onze producten die geschikt zijn voor het reinigen van het dak en om bescherming te bieden. 

7 Producten
EcoProof TopCoat vloeibaar rubber
€108,95 €99,95
-8%

EcoProof TopCoat vloeibaar rubber

Verfraai uw dak met Top Coat Grey om de waterdichte laag te voorzien van een mooie afwerking. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken op Liquid Membrane, omdat de elastische verf zeer goed hecht en mee de vorm aanneemt van de coating.

Profseal Prof Cleaner
€10,95

Profseal Prof Cleaner

Voor het reinigen en ontvetten van ( tegel )vloeren, daken en wanden, Bitumineuze ondergronden en ( zinken ) goten enz. Prof Cleaner tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita
€41,95 €37,95
-10%

Gevelprof Professionele lagedrukspuit Matabi Polita

Professionele lagedrukspuit 5 liter tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend
€49,95 €39,95
-20%

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend

GEVELPROF OH-6 is een veel verkochte impregneervloeistof op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking

Remmers Algenverwijderaar
€40,00 €29,50
-26%

Remmers Algenverwijderaar

Combinatieproduct voor het verwijderen van biologische aangroei

Remmers Funcosil SNL
€39,95 €29,95
-25%

Remmers Funcosil SNL

Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel

Remmers Funcosil SN
€120,00 €108,95
-9%

Remmers Funcosil SN

Remmers Funcosil SN is een kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis, speciaal voor bouwdelen met aansluitingen op oplosmiddelgevoelige delen of ondergronden zoals bijvoorbeeld bitumen