Dak en dakgoot-reparatie

Een lek dak of een lekke dakgoot is erg vervelend en kan voor een hoop problemen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vochtoverlast en daarmee een verhoogde kans op schimmels en op aantasting van muren. Het beste is dan ook om snel te reageren in het geval van een lekkage. Met de producten van Renovatiecenter.nl kunt u deze lekkage eenvoudig verhelpen en snel weer droog zitten. Met behulp van ons Geotextiel, vloeibaar rubber of onze dakcoating. Deze producten zijn uitermate geschikt om lekkages op het dak en dakgootlekkages snel te verhelpen en zijn een duurzame oplossing voor elk huis. Met onze hoogwaardige kwaliteitsproducten bent u verzekerd van resultaat en zijn lekkages verleden tijd. 

5 Producten
Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )
€70,00 €64,95
-7%

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )

Remmers MB 2K ( Multi Bouwdicht 2K ) is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting voor vooral afdichtingen van buitenaf.

Profseal Rubber Seal LA
€17,95

Profseal Rubber Seal LA

Rubber Seal LA is een zwarte elastische één-component afdichtings-lijm op basis van MS-polymeer. Rubber Seal LA is ontwikkeld voor de verlijming en afdichten van alle aansluitingen t.o.v. bijvoorbeeld Vloeibaar Rubber op verticale en horizontale ondergron

Profseal Prof Cleaner
€10,95

Profseal Prof Cleaner

Voor het reinigen en ontvetten van ( tegel )vloeren, daken en wanden, Bitumineuze ondergronden en ( zinken ) goten enz. Prof Cleaner tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

EcoProof Leislag
€17,95

EcoProof Leislag

Leislag wordt gebruikt om 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.

EcoProof TopCoat vloeibaar rubber
€108,95 €99,95
-8%

EcoProof TopCoat vloeibaar rubber

Verfraai uw dak met Top Coat Grey om de waterdichte laag te voorzien van een mooie afwerking. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken op Liquid Membrane, omdat de elastische verf zeer goed hecht en mee de vorm aanneemt van de coating.