Kelderafdichting buiten

Dat de kelder vaak te lijden heeft onder vochtproblemen is niet heel vreemd gezien het feit dat de kelder zich voor een groot gedeelte of zelfs helemaal onder de grond bevindt. Het kan echter zeer problematisch zijn als de kelder het vocht niet aankan. U heeft dan kans op een kelderlekkage en de bijbehorende problemen. Hier vindt u de producten die u kunnen helpen om de kelder van buitenaf waterdicht te maken.

Kelder aan de buitenzijde waterdicht maken

Als u de kelder vanaf de buitenzijde waterdicht wilt maken dan gaat dit vaak om een preventieve aanpak. U kunt de buitenkant van een kelder van een bestaand huis immers lastig waterdicht maken. Door de buitenmuur van de kelder waterdicht te maken bij nieuwbouw huizen kunnen later veel ongemakken bespaard worden. Als het mogelijk is om de kelder helemaal vrij te graven dan kan het ook voor bestaande huizen aantrekkelijk zijn om de muur van buitenaf waterdicht te maken, maar deze kosten zijn vaak groter omdat de graafkosten er dan nog bijgeteld moeten worden.

Waterdichte mortel en andere oplossingen

Als u de kelder van buitenaf wilt beschermen tegen vocht dan zijn daar verschillende manieren voor. Bijvoorbeeld het injecteren van de muren, maar ook het aanbrengen van waterdichte mortel kan soelaas bieden voor het hardnekkige probleem. Ook voor voegenband en beschermingsmatten kunt u terecht bij Renovatiecenter.nl. Mocht u vragen of problemen hebben met of over één van de producten, neem dan vrijblijvend contact op met de service afdeling van Renovatiecenter.nl, we helpen u graag verder!
8 Producten