Menu
EUR
Een gevel vochtwerend maken

Een gevel vochtwerend maken

Met welke producten kan ik mijn gevel vochtwerend maken?

Renovatiecenter.nl heeft een compleet aanbod aan impregneermiddelen. De impregneermiddelen zijn van de merken Remmers Bouwchemiek en Gevelprof. Binnen het aanbod van de vochtwerende producten vindt u drie soorten impregneermiddelen:
 

  1. 1. Watergedragen impregneermiddelen
    Wordt vaak gebruikt als eerste laag impregneermiddel.
  2. 2. Oplosmiddelhoudende impregneermiddelen
    Als u de muur al eens geïmpregneerd heeft, maar de muur inmiddels weer toe is aan een nieuwe impregneerbeurt, dan is oplosmiddelhoudend impregneermiddel een goede oplossing. Met name voor gebakken steen, gasbeton en pleisterwerk is oplosmiddelhoudend impregneermiddel een goede oplossing.
  3. 3. Crèmes
    Impregneren met crèmes is gemakkelijk zelf te doen. Bovendien hoeft u ramen en kozijnen niet af te plakken omdat de crème gemakkelijk te verwijderen is op plekken waar het ongewenst terecht is gekomen.


De producten zijn stuk voor stuk hydrofoob. Dat betekent dat ze waterafstotend zijn. Door de hele muur te behandelen met hydrofobe materialen, maakt u de muur dus in zijn geheel vochtwerend.
 

Problemen voorkomen door uw gevel te impregneren

Door uw buitenmuur vochtwerend te maken, zorgt u ervoor dat water buiten de deur blijft. Dit is belangrijk om vochtproblemen in huis te voorkomen en uw muur verzorgd te houden. Het vocht dat door de muur trekt kan namelijk aan de binnenzijde van uw huis zorgen voor schimmelvorming, maar kan er ook voor zorgen dat uw behang of pleisterwerk beschadigd raakt aan de binnenzijde van uw huis. Bovendien bevat het water zouten die betonrot kunnen veroorzaken en een witte uitslag kunnen geven op uw buitenmuur. Door de gevel te impregneren voorkomt u deze problemen.
 

Gemakkelijk zelf te doen

Het impregneren van de gevel is vrij gemakkelijk zelf in orde te maken. Met een spuit kunt u de watergedragen en oplosmiddelhoudende impregneermiddelen aanbrengen op de gevel. De crème kan gewoon op de muur gesmeerd worden. Belangrijk is om de muur van te voren al schoon te maken zodat u daadwerkelijk het oppervlak van de muur behandelt. Mocht u vragen hebben over de wijze waarop u uw gevel vochtwerend kunt maken, neem dan vrijblijvend contact op!

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!