Menu
EUR
Is uw houten trap of vloer voldoende beschermd?

Is uw houten trap of vloer voldoende beschermd?

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Hout, het natuurlijke materiaal wat bijdraagt aan het wooncomfort, bescherm uw houten trap of parketvloer met juiste beschermmaterialen.
 

Terwijl hout buiten tegen weer en wind, schimmelaantasting en houtrot beschermd moet worden, is er voor hout binnen hele andere criteria als bescherming en onderhoud. Hout draagt bij aan een goed gevoel het interieur. Naast de fijne uitstraling van het natuurproduct hout, zijn er ook fysische eigenschappen die positief zijn.
 

Om hout binnen te behouden naar de omstandigheden waarin het wordt gebruikt, vraagt het vaak om speciale onderhoudsproducten voor hout. Een vloer of houten meubel, een houten deur of een beeld van hout. In alle gevallen vraagt het om producten die ook vrij zijn biocides, zodat de producten toegepast kunnen worden waar mensen en dieren kunnen leven. Vuil en belasting van houten producten kunnen het houtoppervlak behoorlijk belasten. Houten trappen of parketvloeren hebben een goede bescherming nodig om de zware belasting te kunnen verdragen.
 

De producten van Remmers komen heel goed uit de testen en voldoen zelfs aan EN 71-3 (veilig voor houten kinder speeltoestellen). De producten om hout te beschermen en te onderhouden, ook wel houtveredeling genoemd, zijn een verfraaiing van het hout, maar ook een langdurige stabiliteit voor uw houten meubel, vloer, trap of ander product van hout. De producten zijn vuil- en waterwerend en bovendien bestand tegen de meest voorkomende huishoud schoonmaakmiddelen.
 

Trappen- en Parketlak

De kleurloze trappen- & parketlak van Remmers is toepasbaar op alle ondergronden voor binnen. Het kan goed worden toegepast op trappen en parketvloeren, maar is ook een slijt en krasvaste laag op bijvoorbeeld houten tafels, meubels en deuren.
 

Vuil en andere belastingen zoals spelende kinderen, kunnen diepe sporen nalaten op uw houten vloer. Vooral parket en trappen  is bescherming vaak noodzaak. Want hier wordt dag in en dag uit overheen gelopen. Een behandeling met de trappenlak en parketlak zorgt voor een mooie uitstraling en een stabiele bescherming. U kunt de lak aanbrengen op uw trap of vloer met een roller en uw verbruik is circa 100 tot 120 milliliter per m2.
 

U kunt de lak toepassen op de volgende materialen:

  • Houten vloeren
  • Houten speelgoed
  • binnendeuren
  • kurkvloeren
  • houten meubelen
  • parket vloeren
  • houten trappen

Tips

Voor regelmatig onderhoud van trappen en parket adviseren wij om aan uw schoonmaakwater het product Trappen- en Parket onderhoudspolymeer toe te voegen.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!