Menu
EUR
Isolerende binnenmuurverf

Isolerende binnenmuurverf

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Remmers IQ-Paint IR is een warmte reflecterende verf
 

Warmte reflecterende, emissiearme, oplosmiddel en weekmaker vrije binnen muurverf. Remmers iQ-Paint IR wordt o.a. gebruikt als dekkende muurverf voor het iQ-Therm-systeem en de aangrenzende wanden en plafonds welke bijvoorbeeld voorzien zijn van het iQ-Therm-systeem. Ook geschikt voor andere minerale ondergronden zoals stuclagen, gipsplaten, behang en op oude, matte, draagkrachtige muurverven.
 

Remmers IQ Paint IR is een warmte reflecterende verf voor binnen. De muurverf is speciaal ontwikkeld als dekkende eindafwerking en ook toepasbaar in het iQ-Therm systeem en de aangrenzende wanden en plafonds. De verf bespaart energie omdat hij bijdraagt aan een snellere opwarming van de ruimte; de reductie van de U-waarde kan hierdoor oplopen tot wel 8%.
 

iQ-Paint IR is een makkelijk te verwerken muurverf met een goede dekkracht en een hoog rendement. Verder is hij goed dampdoorlatend en bevat geen conserveringsmiddelen, oplosmiddelen en weekmakers. De IR-reflectiegraad van iQ-Paint IR bedraagt 41%, dit in tegenstelling tot standaard binnenmuurverven die een reflectiegraad van 8% hebben is dit een uniek product met energie zuinige prestaties!

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!