Menu
EUR
Renovatiecenter onderneemt tegen kanker met KWF

Renovatiecenter onderneemt tegen kanker met KWF

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur, veel te veel! Daarom komt Renovatiecenter.nl als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.
 

Waarom? Wij delen de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.
 

Als KWF Zakenvriend steunen wij onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.
 

Sta óók op tegen kanker

Volg jij ons voorbeeld? Wil jij met jouw onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!