Menu
EUR
Schimmel bestrijden in condensatie seizoen?

Schimmel bestrijden in condensatie seizoen?

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Schimmel bestrijden tijdens condensatie seizoen –

gebruik de renovatiecenter schimmel behandelings set.

Door het koude weer betekent dat iedereen zijn woning aan het opstoken is om de leefruimtes op te warmen, wat leidt tot de klassieke tijd van het jaar ‘het condensatie seizoen’. Wanneer het (extra) koud buiten is en (extra) warm binnen is, bestaat de lucht in een woning of gebouw uit (veel) meer waterdamp dan normaal. De waterdamp condenseert op de koele oppervlakken zoals; muren en ramen en zorgen voor vochtige plekken wat ook resulteert in veel gevallen in kleine waterplasjes bij het kozijn.
 

Het condensatie seizoen begint, zodra het weer begin te verschuiven en is nu  aan het klimmen naar zijn piek. Gebouwen die niet goed zijn beschermd in de rest van het jaar worden nu geconfronteerd met een vicieuze aanval van condensatie en meldingen van gevallen van schimmelgroei zijn op weg naar een vergelijkbare hoogte. U kunt er nu nog wat aan doen met de schimmel behandelings set.
 

Schimmel kolonies vinden vochtige gebieden een walhalla en kunnen hier snel vermenigvuldigen, vooral wanneer de bron van vocht regelmatig in condensatie toestand komt. Talrijke studies zijn uitgevoerd naar het effect van de schimmels en bactierien op de menselijke gezondheid en elke studie, zonder uitzondering, heeft aangetoond dat de schimmels problemen veroorzaken die een scala aan gezondheidsproblemen zoals astma, admehalingsproblemen en huidklachten geven, waarvan sommige ernstig.
 

De schimmel behandeling set is een van de meest verkochte producten in het condensatie seizoen. U kunt nu zelf de schimmel bestrijden. U ontvangt nu een korting van 20% en is nu verkrijgbaar voor € 19,95 incl BTW.
 

De Remmers Schimmel stop is een toonaangevend product die nodig is om een snelle, effectieve en veilige schimmel te kunnen verwijderen.
 

In onze set  treft u de kant-en-klare Remmers schimmelstop. U kunt het getroffen gebied in sprayen, en is voldoende om ongeveer 5 vierkante meter van de getroffen oppervlak te behandelen. Ook inbegrepen zijn veiligheids verwerking producten(PBM), waardoor u veilig het professionele product kunt gebruiken.
 

Tevens zijn er ook producten om de schimmel niet alleen uit te roeien, maar om de terugkeer van schimmel te voorkomen. Klik hier voor meer schimmel behandeling producten.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!