Menu
EUR
Tips bij schimmel op de muur

Tips bij schimmel op de muur

Bestaande schimmel verwijderen

De schimmel die op dit moment al gehecht heeft aan uw muren geeft de muur een onfraai aangezicht. Het is daarom fijn als u de schimmel direct kunt verwijderen om de muren weer schimmelvrij te maken. Bij Renovatiecenter.nl zijn hier een aantal producten voor die hier uitermate geschikt voor zijn. Deze staan hieronder opgesteld met een korte beschrijving van het product:
 

Remmers sporenvrij

Remmers sporenvrij is een combinatieproduct dat speciaal ontwikkeld is om biologische aantasting te voorkomen. Dit houdt in dat de sporen van de schimmels zich niet kunnen hechten aan de muur en daarmee de schimmelgroei stil gezet wordt. Nieuwe schimmels krijgen dus geen kans en bestaande schimmel op de muur kan zich niet uitbreiden en zal daarmee dus langzaam verwijderd worden. Het product zoals u dat koopt bij Renovatiecenter.nl is direct klaar voor gebruik. U kunt het dus gelijk aanbrengen en de schimmel verwijderen. Het product is chloorvrij en daarmee ook veilig te gebruiken.
 

Schimmel-Stop

Waar Remmers sporenvrij met name de aanhechting van nieuwe schimmels tegen gaat en de huidige schimmels het leven moeilijk maakt, is het product Schimmel-stop een product dat direct de schimmels en algen verwijdert. Bovendien pakt het ook de muffe geurtjes aan. De Schimmel-stop kan gebruikt worden op verschillende ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan tegels, stucwerk, steen en kunststof. Belangrijk is dat de schimmel-stop niet vermengd wordt met andere reinigingsproducten.
 

Schimmel verwijdering set

Bij het verwijderen van schimmel is het belangrijk dat u goed oplet op uw eigen gezondheid. Wanneer de schimmel onaangetast blijft dan is de afgifte van stof en draden beperkt, maar wanneer u de schimmels gaat verwijderen is dat anders. Daarom is het belangrijk dat u voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen bij de hand heeft. Denk hierbij aan een bril, mondkapje en handschoenen. Het verwijderen van schimmel kan dus niet zonder een goede verwijdering set.
 

Schimmel voorkomen

De belangrijkste oorzaak van schimmel op de muur is vocht in combinatie met warmte. De warmte wilt u graag in huis houden, alleen het vochtgehalte onder controle houden is wel erg belangrijk in de bestrijding van schimmel. Om te voorkomen dat u de schimmel iedere keer weer moet verwijderen zijn er daarom verschillende producten beschikbaar. Allereerst kunt u ervoor kiezen om de muren te impregneren. Hiermee wordt de muur als het ware verzadigd en daarmee is het dus niet mogelijk dat er optrekkend vocht in de muur kan komen. Verder zijn er bij Renovatiecenter.nl nog een aantal producten die direct de schimmelgroei tegengaan. Deze producten zijn hieronder opgesteld.
 

Schimmel saneerputz

Na een voorbehandeling met Remmers Sporenfixeer kan de stuclaag aangebracht worden van Schimmel-Saneerputz. Vervolgens kunt u over deze laag gewoon de muur in de kleur schilderen die u voor ogen heeft. De schimmel saneerputz van Remmers zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid bij de muren verlaagd wordt. Dit zorgt er dus voor dat de omgeving minder aantrekkelijk wordt voor schimmels en algen.
 

Remmers Schimmel saneerverf

Met Remmers schimmel saneerverf kunt u een binnenmuurverf gebruiken die uw muur beschermt tegen schimmelaantasting. Vooral voor muren die al een keer last hebben gehad van schimmel kan deze verf een goede oplossing bieden. Door de micro zilverdeeltjes wordt het schimmel moeilijk gemaakt en houdt u dus een mooie schone muur zonder zwarte schimmel.
 

Duurzaam schimmel verwijderen

Met de hierboven genoemde tips en producten kunt u eenvoudig schimmel verwijderen. Bovendien gaat u nieuwe schimmelgroei tegen. Zo verwijdert u duurzaam de schimmel op de muur en badkamer. Mocht u vragen hebben over schimmelgroei en schimmels verwijderen, neem dan vrijblijvend contact op.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!