Connect Products Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX 750ml
€12,04

Connect Products Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX 750ml

Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX is een zeer flexibel, luchtdicht en hoog isolerend 1k. isolatie- en montageschuim, speciaal voor het flexibel en luchtdicht afdichten en / of opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen. ...Meer informatie


Seal-it® 471 PU-FOAM FLEX is een zeer flexibel, luchtdicht en hoog isolerend 1k. isolatie- en montageschuim, speciaal voor het flexibel en luchtdicht afdichten en / of opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen, tussen diverse bouwdelen, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam permanent flexibel blijvend schuim.

 

Toepassingen

  • Speciaal ontwikkeld als flexibel isolatie- en montageschuim, met een hoge thermische isolatiewaarde, om luchtlekken tussen bouwdelen in gebouw- en woningconstructies perfect damp- en luchtdicht af te sluiten.
  • Flexibel en luchtdicht afdichten van bewegingsvoegen, aansluitingen, naden, kieren en gaten, zoals tussen / langs binnen- en buitengevels, spouwmuren, scheidingswanden, plafond-, dak- en vloerdelen.
  • Stel- en montageruimten afdichten en opvullen tussen, langs en rondom bouw- en gevelelementen, zoals prefab hout- en betondelen, aluminium, stalen, houten en kunststof puien, raam- en deurkozijnen.
  • Afdichten en opvullen van doorvoeringen, in wanden, muren, gevels, vloeren en daken.
  • Verlijmen en afdichten van isolatieplaten / panelen en plaatmaterialen onderling in gevel-, wand-, muur-, vloer- en dakconstructies.
  • Aansluitingen afdichten in nokken, dakkapellen, schoorstenen, afvoerkanalen en erkers.
  • Opvullen, afdichten en isoleren van holle ruimtes / gaten in daken, vloeren, gevels, wanden, plafonds en muren.

 

Technisch merkblad:

Technisch merkblad 471 PU-FOAM Flex

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags