Kelderafdichting buiten

Dat de kelder vaak te lijden heeft onder vochtproblemen is niet heel vreemd gezien het feit dat de kelder zich voor een groot gedeelte of zelfs helemaal onder de grond bevindt. Het kan echter zeer problematisch zijn als de kelder het vocht niet aankan. U heeft dan kans op een kelderlekkage en de bijbehorende problemen. Hier vindt u de producten die u kunnen helpen om de kelder van buitenaf waterdicht te maken.

Kelder aan de buitenzijde waterdicht maken

Als u de kelder vanaf de buitenzijde waterdicht wilt maken dan gaat dit vaak om een preventieve aanpak. U kunt de buitenkant van een kelder van een bestaand huis immers lastig waterdicht maken. Door de buitenmuur van de kelder waterdicht te maken bij nieuwbouw huizen kunnen later veel ongemakken bespaard worden. Als het mogelijk is om de kelder helemaal vrij te graven dan kan het ook voor bestaande huizen aantrekkelijk zijn om de muur van buitenaf waterdicht te maken, maar deze kosten zijn vaak groter omdat de graafkosten er dan nog bijgeteld moeten worden.

Waterdichte mortel en andere oplossingen

Als u de kelder van buitenaf wilt beschermen tegen vocht dan zijn daar verschillende manieren voor. Bijvoorbeeld het injecteren van de muren, maar ook het aanbrengen van waterdichte mortel kan soelaas bieden voor het hardnekkige probleem. Ook voor voegenband en beschermingsmatten kunt u terecht bij Renovatiecenter.nl. Mocht u vragen of problemen hebben met of over één van de producten, neem dan vrijblijvend contact op met de service afdeling van Renovatiecenter.nl, we helpen u graag verder!
10 Producten
Remmers WP RH rapid ( Waterstop )
€60,00 €56,50
-6%

Remmers WP RH rapid ( Waterstop )

Remmers WP RH rapid ( Waterstop ) is een professionele minerale, zeer snel verhardende, kant-en-klare afdichtingsmortel

Remmers Stopaq
€51,95 €41,95
-19%

Remmers Stopaq

Remmers stopaq is een duurzame plastische, zwellende afdichtingsmassa voor het specialistisch afdichten van doorvoeren bij negatieve waterdruk.

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )
€70,00 €64,95
-7%

Remmers MB 2K ( Multi-bouwdicht 2k )

Remmers MB 2K ( Multi Bouwdicht 2K ) is een hoogwaardige oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde flexibele 2K minerale- en bitumenafdichting voor vooral afdichtingen van buitenaf.

Remmers Kiesol
€22,00 €20,89
-5%

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg
€109,95 €99,95
-9%

Remmers WP DS Levell ( Dichtspachtel ) 25kg

Remmers WP DS Levell ( dichtspachtel ) is een hoog sulfaatbestendige, snel afbindende mortel voor nieuwbouw en renovatie

Mapei Lamposilex ( waterstop )
€36,12

Mapei Lamposilex ( waterstop )

Professionele afdichtingsmortel voor het direct stoppen van waterlekken, zelfs water onder druk.

Remmers WP M ( Spermortel )
€149,95

Remmers WP M ( Spermortel )

PCC-afdichtingsmortel, kunstharsveredeld, kant-en-klare droge mortel met hydraulische bindmiddelen + minerale vulstoffen

Remmers MB 1K Rapid
€124,95 €119,95
-4%

Remmers MB 1K Rapid

Eéncomponent multifunctionele bouwafdichting Combineert de eigenschappen van flexibele, scheuroverbruggende, minerale afdichtingsslurries MDS en bitumen coatings PMBC.

Remmers WP Sulfatexmortel
€150,00 €108,95
-27%

Remmers WP Sulfatexmortel

Remmers WP Sulfatexmortel wordt gebruikt voor kelderafdichting binnen op zoutbelaste ondergronden, ook bij grondwater en negatieve waterbelasting, het achteraf behandelen van funderingen, afdichting van nieuwbouwkelders, etc. Extreem waterdicht.

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz )
€120,00 €98,95
-18%

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz )

Remmers SP Top Q2 ( Fijnputz ) is een minerale egaliseerspachtel, fijnputz en wapeningsmortel voor weefsel