Ryobi ONE+ 18V Accu Voegenborstel (inc. 1x 2.0Ah accu & lader)

Professionele voegenborstel welke aangedreven wordt door het unieke ONE+ 18v accusysteem van het merk Ryobi. Inclusief 2,0ah Lithium accu + lader ...Meer informatie
  • Merk:Ryobi
  • Artikelnummer:RY18PCA-120


KENMERKEN

  • Eenvoudig onkruid en gras verwijderen tussen de tegels
  • Nooit meer op de knieën om voegen te reinigen, pas de stang aan aan je lengte.
  • Kwalitatieve handgreep voor meer comfort tijdens langer gebruik

 

 

Productomschrijving

De RYOBI ONE+ 18V Accu voegen-borstel is standaard voorzien van een staalborstel en is perfect voor het verwijderen van onkruid en gras tussen stenen, stoeptegels en nog veel meer terrasoppervlaktes. Ben je het zat om te bukken of knielen om onkruid van jouw terras te verwijderen? De RYOBI accu voegen-borstel raait met 1350 tpm rond en verwijdert moeiteloos onkruid, gras en mos van jouw terras, stenen bestrating, oprit en gemetselde oppervlakken.

Het innovatieve ontwerp heeft een in hoogte verstelbare stang, waardoor elke gebruiker rechtop staand kan schoonmaken.

Het ontwerp met twee handgrepen zorgt ervoor dat de voegen-borstel prettig en eenvoudig te gebruiken is. Er zit een kap om de staalborstels die ervoor zorgt dat de gebruiker geen vuil op zich krijgt.

Je kunt in een handomdraai en zonder een inbussleutel eenvoudig wisselen tussen de verschillende soorten reinigingsborstels, zelfs met handschoenen aan.

De handgreep en stang kunnen snel en eenvoudig losgekoppeld worden voor het opbergen, dit scheel aanzienlijk in ruimte in je schuur of garage.

Voor zachtere oppervlakken (bijv. zandsteen of tegels) kun je de nylon borstel gebruiken (RAC818). Het verwisselen van de borstels is eenvoudig en hiervoor hoef je geen gereedschap zoals een inbussleutel te gebruiken.

De RYOBI Accu voegen-borstel is onderdeel van het ONE+ Accu platform waar meer dan 200 gereedschappen voor huis en tuin allemaal op dezelfde accu werken! Deze set bevat een 2.0Ah accu en lader.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Tags