Menu
EUR
Wat te doen bij vochtige muren?

Wat te doen bij vochtige muren?

Door: Renovatiecenter Reacties: 0

Heeft u vocht in uw muur of vloer? Dit kan voor permanente schade aan uw woning zorgen. Het is dus belangrijk dat u deze vochtproblemen gaat aanpakken met de juiste producten.
 

Vochtwering

Belangrijk is om uw vochtproblemen te verhelpen ook de oorzaak van het vocht in uw muur te achterhalen. Is het doorslaand vocht, optrekkend vocht, of een lekkende dakgoot? Er zijn veel vocht oorzaken die er voor zorgen dat de kwaliteit van uw muur achteruit gaat.


Komt u niet achter de oorzaak, dan kunt u ook met onze klantenservice contact opnemen en dan helpen wij u graag verder.
 

Vochtproblemen kunnen uw gevels en houten vloeren op lange termijn enorm verminderen. Bij vochtproblemen die blijven aanhouden bent u vaak te laat en is dit vaak niet meer te herstellen. Bij beginnende vochtproblemen is het dus al verstandig om de muur te behandelen met de juiste vochtwering materialen.
 

Als u op tijd bent met vochtwering en u verwerkt de juiste materialen om bijvoorbeeld optrekkend vocht of vochtige muren tegen te gaan met impregneer of een injectie vloeistof om uw muren vochtwerend te krijgen, dan zijn vochtige muren verleden tijd.
 

Impregneren

Welk impregneermiddel heb ik nodig bij het impregneren van me muur? Bij het impregneren van muren kunt u kiezen tussen impregneermiddel of een impregneer creme, voor de juiste keuze kunt in de productbaden van het impregneer de meeste vragen beantwoord krijgen, heeft alsnog een vraag, dan helpen wij u graag voor een goed advies. De voordelen om uw gemetselde gevel te impregneren zijn, dat uw muren ; vuil- en waterafstotend worden, de gevels hierdoor droog blijven en vervuiling en kans op algen en schimmels vertraagd worden. Door een lage drukspuit of met een blokkwast kunt u het product gemakkelijk aanbrengen op de stenen.
 

Gevolgen vochtoverlast in huis

vochtproblemen in huis zijn zeer onaangenaam. Allereerst tast het de muren aan en daarmee komt de afwerking van de binnenmuur soms los. Bovendien geeft het lelijke plekken (ook wel bekend als vochtkringen) in de muur. Bovendien is een vochtige omgeving een goede omgeving voor zwarte schimmel. Deze zwarte schimmel is niet fraai en bovendien ook niet gezond. Wanneer het in uw huis onverhoopt zo ver gevorderd is met optrekkend vocht in de muur, dan kunt u bij Renovatiecenter.nl terecht voor producten om zwarte schimmel te verwijderen. Omdat zwarte schimmel goed gedijt in vochtige ruimtes, is de badkamer vaak een ruimte waar veel zwarte schimmel voorkomt. Ook hier heeft Renovatiecenter de juiste producten voor. Ga hiervoor naar de categorei 'schimmel in badkamer verwijderen'.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!